maanantaina, heinäkuuta 23, 2012

OnniThis competition and give away is open only in Finland
but  you can all vote for your favorite in sidebar poll

Kiitos kaikille taas runsaasta osallistumisesta valokuvakilpailuun!!

Palkinnon sponsorina toimii NOUSEVA MYRSKY ja lahjoittaa voittajalle kauniit Musta lintu-korvakorut sekä Karikko-rannekorun.  Tuotteiden arvo on yhteensä 30€. Ihania eikö vain!
NOUSEVA MYRSKY valmistaa kauniita uniikkeja koruja, jotka ovat saaneet elämänsä Suomen villin luonnon inspiroimana. Ne ovat tarkkaan suunniteltu suomalaisena käsityönä, ja suurin osa on valmistettu kierrätysmateriaaleja hyödyntäen. Korvakorut ja rannekorut ovat kierrätyksen kautta hankituista pyöränkumeista valmistettuja. Korut ovat lisäksi nikkelittömät. NOUSEVAN MYRSKYN idea onkin, että korut saavat elämänsä kierrätyskumeista.


Haasteen aiheena oli siis ONNI ja ihania asioita olette keksineet kuvata teemaan liittyen. Monelle onni on oma lapsi, lemmikki ja myös luontoteemalla monet lähtivät mukaan kilpailuun.

Nyt vain äänestämään omaa suosikkia - äänestyksen löydät taas sivupalkista. Kuvan numero vastaa äänestysnumeroa. Kuvat esiintyvät siinä järjestyksessä kun olette niitä minulle lähettäneet. Äänestys päättyy 3.8.2012.

 
Kilpailun mainostaminen blogissa tai kavereille on sallittua, säännöt ovat kaikille samat. Voit käyttää halutessasi tätä kilpailunappia linkitykseen.
Ei kommentteja: