maanantaina, kesäkuuta 04, 2012

Coffee break

Kahvitauolla puuhista... Otin projektiksi jotain mitä olisi pitänyt tehdä jo yli vuosi sitten. Hieman laiskuutta havaittavissa ollut. Nyt irrotin kaikki kangasosat yhdistelmävaunuistamme ja pesin ne sekä vaunun rungon.

Vielä pitäisi saada koottua takaisin ja otettua kuvia myyntiä varten. Ja pitäisi miettiä mitä vaunuista voisi pyytää - huoh, aina niin vaikeaa!

Kesän työlistallani on noista vaunuista eroon pääseminen sekä valokuvien läpi käyminen ja teettäminen paperikuviksi - onhan tässä jo pari vuotta pian mennyt edellisestä kerrasta joten kuvia teetettäväksi on PALJON.

Tapaatteko teettää paperikuvia albumiin? Minä yritän aina välillä teettää kuvia sekä lasten että omaan albumiin ja myös isovanhemmille annettavaksi. Olen yleensä teettänyt kuvat Ifolorilla, kyttään aina kun kuvat ovat puoleen hintaan.

Ja sitten takaisin työhön...

:: FACEBOOK ::5 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Vaunuista ollaan valmiita maksamaan aika paljonkin riippuen merkistä ja mallista. Huomasin vaan kun etsin itse vaunuja hetki sitten.

Yritän myös teettää kuvia ifolorin alennuksia kytäten aina kun niitä on kerääntynyt vähän enemmän. Pelkään, että kone tai ulkoinen muisti hajoaa, joten en uskalla niitä hirveitä määriä keräillä koneelle. Nyt on työnalla vanhojen VHS kasettien muuttaminen DVD levyille. Huh, kova urakka siinäkin :)

Hanna kirjoitti...

Minäkin teetän paperikuvia toisinaan, mutta menee yleensä aika pitkä aika saada ne albumiin asti. Nytkin muutama sata kuvaa odottaa, että muistaisin ostaa lisää kaksipuolisia tarroja albumiin kiinnitystä varten... :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Marika: Niin - noi maksoi uutena vähän ylo 700e niin ei viitsi ihan halvalla kyllä myydä, vaikka onkin tietenkin paljon käytetyt. :) Apua..noissa VHS:ssäkin on urakkansa!

Hanna: No sehän on taas eri juttu, että kuinka nopeesti mä ne tuhatkunta kuvaa saan albumiin asti. Jos nyt sais sen tilauksen ensin tehtyä. ;)

Kikka kirjoitti...

Täällä ollaan samaa urakkaa tekemässä, kvia käydään läpi tilausta varten. Parin vuoden ajalta...

Mulla aina pääsee mopo käsistä kuvahommassa. Niin paljon ihania kuvia jotka haluaisi paperiversioiksi. Ja ykskaks tosiaan puhutaan ei sadoista vaan tuhansista kuvista.

Onhan meillä tietysti noita albumeitakin, muksuille omat ja itselle ja tosiaan mummeille ja kummeillekin tulee tilattua kuvia. Lisäksi kerään kolmelle kummilapselle kuva-albumia (yhteisistä hetkistä) jonka saavat lahjaksi täysi-ikäistyessään.

Kuvia siellä, kuvia täällä!

Pieni Lintu kirjoitti...

Kikka: Sanos muuta, tuhansia. :P