torstaina, huhtikuuta 26, 2012

Fun Challenge
This week's challenge in Finnish VALOKUVATORSTAI was to check your blog's statistics and find out the Google catchwords that people have wrote to find your blog and photograph one or several "catchwords".

My words were for example (in Finnish) small bird, craft small bird, romantic interior, patchwork pillow, lace, lego tower etc.

Tällä viikolla VALOKUVATORSTAISSA inspiraatiota haetaan hakusanoista. Toimi seuraavasti: etsi oman blogisi tilastoista tai vastaavista lista hakusanoista tai hakulauseista, joilla blogiisi on tultu. Valitse sinua inspiroivin sana tai lause ja ota kuva sen pohjalta. Kerro myös inspiraationa käyttämäsi hakusana(t) tai -lause(et) meille muille.

Minä kokosin kollaasin tavaroista, jotka liittyivät tilastojeni hakusanoihin, joita oli mm. pieni lintu, lintu askartelu, pitsi, romanttinen sisustus, tilkkutyyny, lego-torni jne. Kuvan pienet linnut ovat muuten myynnissä ja löydät ne ja muuta kivaa TÄÄLTÄ.

12 kommenttia:

 1. Suloisia pieniä, pulleita ja pehmeitä lintuja! <3<3<3

  VastaaPoista
 2. Una: Kiitos kommentista, mukavaa kun joku jättää kommentin. Ilahduttavaa. :)

  VastaaPoista
 3. Haa, todellakin erilainen näkemys päivän haasteeseen! Miten kukaan muu ei ollut keksinyt koota mahdollisimman montaa hakusanatilpetööriä samaan kuvaan? ;) Oikein kuuden hakusanan/-lauseen kombo! Kuva sopii kauniin blogisi tyyliin.

  VastaaPoista
 4. Pasi: Kiitos kommentista..en osannut päättää - siksi tälläinen sillisalaatti. ;)

  VastaaPoista
 5. Voi kun ihana kuva, kauniita tarvikkeita ja valmiita lintuja! Jonkinlaista näpertäjää (ja ompelijaakin) minustakin löytyy, mutta tätä en ole vielä koskaan kokeillut!

  VastaaPoista
 6. Ihana kuva ja täynnä niin ihania juttuja, mitä muuta voisikaan odottaa pienen linnun blogilta. ;)

  VastaaPoista
 7. Itkupilli: Hihii, kiitosta vaan! :)

  VastaaPoista
 8. Great picture of all your catch words. I love that "lego tower" was in there. :)

  VastaaPoista
 9. Kauniisti konkretisoidut hakusanat.

  VastaaPoista
 10. Kekseliäs vastaus ja inspiroiva sommitelma :)

  VastaaPoista
 11. Danelle: Thanks :)

  Arleena: Kiitos kaunis <3

  Marjattah: Kiitos sinullekin paljon :)

  VastaaPoista