lauantaina, maaliskuuta 10, 2012

Suklaamuna, tinakuoret...
Oh Kinder - so delicious!

Kyllähän se niin on, että Kinder-suklaamunat ovat
parhaimmistoa makunsa puolesta. Niin herkullista!!


Unfortunately 90% of toys are miserable
- seriously, who desings this crap!!

Valitettavasti 90% leluista on silkkaa sekundaa!
Kukahan ihme näitäkin suunnittelee -
roskikseen vaan. Tosi tylsä homma!


Kinder's Barbapapas are cool!


Nyt on Kinderillä Barbapapa-leluja, nää on kyllä
tosi kivoja. Kunpa olis kaupassa läpivalaisusilmälasit.


Muovinen säiliö on hyvä käsilaukussa lasten
xylitol-pastilleja varten.Viime vuonna ostimme muutaman ToyStory-munan. Niissä oli jotain 5kpl karkkeja, huh mitä ryöväystä - hintakin oli jotain aivan kamalaa muistaakseni. Mutta lelut oli niissä aina kivoja!


Rölli-munat ovat meidän mielestä Kinderin jälkeen parhaimman makuisia. Niissä hinta-laatu-suhdekin on kohdallaan ja lelut oli ainakin viime vuonna oikein hyvän tuntuisia - ihan toista luokkaa kuin Kinderin paperihuiskaleet.

Meillä lapset vaan ei noista hahmoista kovin ole välittäneet, koska eivät ole koskaan oikein Rölliä katsoneet. Itse rakastin Rölliä pienenä, mutta en saanut sitä katsoa, koska pelkäsin kuulemma ihan hysteerisenä.Disneyn suklaamunia ostimme viime vuonna pari. Suklaa oli mitäänsanomatonta ja kivikovaa ja leluna tylsä muistipeli - onnettomia pieniä pahviklipareita muutama kappale.Mitkä teidän suosikkeja ovat? Onko jotain kivoja leluja jäänyt mieleen vuosien takaa? Onko tämä vain oma mielipide vai onko yllätysten laatu nykyään huonompaa kuin silloin omassa lapsuudessa!?

Itse muistan 90-luvun alulta Kindereistä tulleet ihanat kilpikonnat. Niitä mulla oli tosi paljon, koulukavereiden kanssa vaihdeltiin jos joltain puuttui joku tai itsellä oli monta samaa. Sitten otettiin kilpikonnat mukaan kaverin luo ja leikittiin niillä!
12 kommenttia:

Junibea kirjoitti...

Oi joi.. nyt tekee ihan hirveesti mieli kindermunia..

Anonyymi kirjoitti...

Voi että! Kinderit on ehdottomasti parhaita :)

Katja kirjoitti...

Kinderit on parhaita. Muistan lapsuudesta tinaukot joita tuli suklaamunista.

Stella Vanilja kirjoitti...

Olin itsekin sanomassa juuri niistä kilppareista, ne oli ihania ja niitä meinaan kerättiin :-) Minulla ne oli sellaisessa tärkeässä käsilaukussa jota pidin aina. Kerran kun hypittiin narua niin laitoin käsilaukun sivuun ja siihen se jäi ja ikinä ei ole löytänyt takaisin, oli suuri suru puserossa!

Ninnu kirjoitti...

Kinder!

Kesäkukka kirjoitti...

Kindereissä on paras suklaa. Mua vaan ärsyttää kans se krääsä mitä niistä sisältä tulee.Mun puolesta niissä ei tarttis olla mitään sisällä, ihan hirveetä tuhlausta, kun se kaikki sälä lentää roskiin kuitenkin.
Mulla oli kanssa niitä kilppareita kokoelma ja löysin ne joskunen vuosi sitten, olivat tallessa. Mutta taisin silloin laittaa ne roskiin...

hennymats kirjoitti...

couldn't agree more! My kids love the stuff, luckily only their grandpa buys them. Occasionally we've had crocodiles, small cars and my favorite, airplane models, but the rest, ugh. Just tossed a bag of tiny plastic crap pieces today. Again. So not sustainable... Oh well.

Happy Weekend,
Swenja

Kotiäiti kirjoitti...

Kilpparit muistan minäkin, muita ei ole jäänyt mieleen, kun on tullut nakattua samantien roskiin.

Kinderit on parhaita, Röllit tulee hyvänä kakkosena. :)

Noora kirjoitti...

Meillä syötiin viime pääsiäisen aikoihin HelloKitty-pääsiäismunia, jotka olivat myös hyvän makuisia. Lelut olivat kivoja; erilaisia HelloKitty-hahmoja ja niistä syntyi lapsilla oikein kivat leikit keskenään. Tänä vuonna en vaan ole vielä bongannut niitä mistään :)

Meillä on kaksi purkkia täynnä noita leluja, joita on pääsiäismunista tulleet ja lapset tykkäävät kyllä leikkiä ja tutkia niitä aina välillä. Ne lelut heitetään heti roskiin, mitkä hajoavat helposti ja ovat ihan tyhmiä.

Eliisa kirjoitti...

Kehtaankohan edes tunnustaa... meidän perheen väki tekee Kindermuna-tunnusteluita... jos rapisee liikaa, ei kannata ostaa, siitä munasta tulee koottava krääsä :) Meillä noita Kinder-kilpikonnia on myös, ja virtahepoja, ja tinaukkoja, ja krokotiileja..... Joka ikinen pääsiäinen päätän, ettei meidän perheeseen ostella liikaa munia. Ja nyt jo katselin taas niitä sillä silmällä, voih.

Eniten mua on alkanut noissa munissa ärsyttää noi kotelot, kun ei niistäkään määräänsä enempää jatkokäyttöä keksi.

Pieni Lintu kirjoitti...

Tiia: Heh, ei kai auta ku mennä kauppaan! ;)

Esme: totta!!! :)

Katja: mä en mitään tinaukkoja muista :)

Seija: voi surku...aatella jos ne vielä löytyisi.. :D

Ninnu: taitaa olla kaikkien suosikki :)

Kesäkukka: voi voi, olisit säästäny..nyt olisit voinu lähettää Seijalle, joka tuossa yllä surkutteli kilppareiden katoamista ;)

Hennymats: So true!!!

Kotiäiti: Näin on!

Noora: Sama täällä! ..siis roskiin vaan turhakkeet! Kivoilla jutuilla leikkivät tosi paljon.

Eliisa: Jep, pitää niitä vähän kolistella. :D Ja samoin tunnustellaan niitä legoäijä-pakkauksia joita myydään sika säkissä-periaatteella. :D

Milma kirjoitti...

Kinderit on ihan parhaita kyllä :D Ne yllätykset vaan oli ennen paljon parempia vai kultaako se aika tässäkin muistot ...