tiistaina, helmikuuta 14, 2012

Valoa ja väriä


Ihan vain kuvia keittiön ja olohuoneen rajamailta.
Inspiroituneena ikkunoista sisään tulvivasta valosta.

Kaapin ja hyllyn päällä mun Riihimäen lasipurkkeja.
Tänään näin kirpparilla yhden ison kannettoman, jäi sinne
- jotenkin 8€ tuntui yhtäkkiä kalliilta.

Ostin kivan pullon, joka on samaa vihertävää sävyä
kuin nuo lasitölkit ja vanha Alkon pullo.
Tässä on posliininen korkki ja pohjassa renkaiden
keskellä R-kirjain..tiedä onko mitään merkkiä,
mutta vanhalta näyttää ja ainakin tosi suloinen.

Pitääpä huomenissa kuvailla kirpparilöytöjä.9 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Täällä meillä päin pyydetään nykyään ihan hirveitä noista lasipurkeista. Kannetontakaan et saa alle 10 euron, vaikka olis pienin koko. Normi hinta 3 litran purkille on sellaset rapiat 20 euroa.

Nanni kirjoitti...

Oi,kyllä minäkin oisin 6 eurolla purkin ostanut. Ovat tääläkin päin niin hinnoissa,että kannettomastakin saa lähemmäs 20 euroa maksaa. Ihanaihana tuo kaappi!

Veera kirjoitti...

Ihan sama tuli mieleen kuin edellisilläkin, hirveitä hintoja noista yritetään kiskoa! Mä pidin omissani aikanaan kun ostin niin just tuota 8 euroa ylärajana :) Tosi kaunista teillä ja kevään tuntua kuvissa!

LAPINKA kirjoitti...

Jumanskekka! Pyydetäänkö noista riihimäen purkeista oikeesti niinkin paljon ku 20 eur?? Miehän rikastusin ku laittasin meän lasipaljouden myyntiin.. Tää vanha talo ku ostettiin, niin täältä löyty sieltä ja tuolta varmaan yhteensä 15 kpl noita lasipurkkeja. Osa niistä on ihan valtavia ja vaalean vihertävän sävyisiä. Tykkään niistä kyllä kovasti ja lähes kaikki on käytössä jossain tarkoituksessa. Joten taidan pitää itelläni :) Sinulla on siellä aivan ihastuttavan värisiä tulppaaneja silmänruokana!

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos kommenteista! :)

20e tuntuu ihan hullulta maksaa lasipurkista!!!

Kaisa kirjoitti...

Meilläpäin pyörivät kympin huitteilla.Häitä varten ostin muutama vuosi sitten kaksi valtavaa tölkkiä koristelurekvisiitaksi ja niistä pulitin 25e/kpl mutta kun muu koristelu tuli metsästä,anopin pihasta ja muutenkin jotakuinkin ilmaiseksi niin ei tuntunut pahalta satsaukselta.Pienempiä purkkeja meillä on varmaan parikymmentä,niissä jauhot,leseet ym.
Teillä on ihana kaappi keittiössä,onko vanha vai saako tuota jostain ostaa?Näyttää siltä että nielisi mukavasti kuppeja ja purnukoita :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Ton kaapin ikää en tiedä, siinä on itseasiassa kolme kaappia päälleikkäin - ne on pinottavia. Enkä tiedä mistä ostettu. Me ollaan peritty tuo anoppilasta, siinä noi kahvat on oikeesti kullan väriset mut me spreijjattiin ne mustaksi. :) Siellä on kirjoja ja DVDt ja CDt ja kaikkea muuta, tuosta alkaa olohuoneen puoli tässä tupakeittiössä. :)

maiju kirjoitti...

Todellakin hieno valo! Makea tuo yläkuvan kaappi, vähän erilainen.

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos, Maiju :)