tiistaina, helmikuuta 28, 2012

Tuesday around the worldSnow snow and more snow here in Finland!!
:: 52 WEEKS OF HAPPINESS ::

:: COMMUNAL GLOBAL ::


Miltä sinun tiistaisi näyttää? Täällä pyryttää lunta. Näyttää taas niin kovin talviselta. Eilen olimme luistelemassa ja oli niin  lämmin aurinkoinen ilma. Kaukalossa jotkut miehet pelasivat paitasillaan jääkiekkoa, me luistelimme talvitamineissa hikisinä luistelukentällä.


12 kommenttia:

 1. Pöheröiseltä tälläkin tänään näyttää. Tänän hiukset tulevat saamaan uuden mallin ja värin... Eilisestä vielä, että komppaan sinua täysin, kuten näköjään moni, ja ilokseni totean lukiessani, että muutkaan eivät osaa sanavahvistuksia kirjoittaa heti oikein. Minä en oikein edes ymmärrä miksi niitä käytetään. Kulkeutuuko kommenttilootiin todella niin paljon roskaa? Pikkublogiini ei ainakaan.

  VastaaPoista
 2. Rouva Kameleontti: Kivalta kuulostaa päiväsi. <3 No mulla ei ole tuota vahvistusta ollut sitten alkuaikojen, ehkä noin kerran kuukaudessa tulee joku spämmi, mutta nekin kaikki Blogger suodattaa automaattisesti roskaposteihin eikä päästä läpi tänne blogiin näkyville. :)

  VastaaPoista
 3. Kivoja talvikuvia! Ja kovasti pyryttää täälläkin... lisää lunta... huokaus.

  VastaaPoista
 4. Ansku: No kyllä se kevät vielä tulee.. :)

  VastaaPoista
 5. Fun snowman! As for the snow...I think enough is enough, now :) I'm ready for spring to arrive!

  VastaaPoista
 6. Woww, so much snow! And we don't have any at all on the other side of the pool:)

  VastaaPoista
 7. Lunta ja lunta täällä meilläkin. Hetkittäin katoaa huumorintaju kun lapsille hanki tarkoittaa "leukaan asti" joten ei tässä oikein kauheasti ulkojumppaan taivuta. Mutta kevättä odotellessa, keväällä ja kesällä otetaan sitten kaikki sisälläistuminen takas ja suorastaan asutaan ulkona ♥

  Mukavaa iltaa sinne teille!

  VastaaPoista
 8. Love that snow creature with the yellow hat.

  =)

  VastaaPoista