keskiviikkona, helmikuuta 15, 2012

2nd hand shopping
 NICE CHAIR 1,50€ - I will paint it asap


 Perus kiva jakkara, mutta niin tylsä puun väri. Vaan ei kauaa. Tämän maalaan hetimiten - valkoisella!
 CUTE LITTLE BOWL 0,50€
DRINKING GLASS 0,10€

 Kiva pieni kipponen oli pakko ostaa kun äidillä on ollut samanlaisessa kulhossa palasokerit niin kauan kuin muistan. Samaa sarjaa löytyi kuppi. Näissä voi säilyttää jotain kivaa. En tiedä onko nämä jotain tiettyä sarjaa, mutta ainakin olivat edulliset ja söpöt.


CANDLESTICK 0,25€

 Hellyyttävän suloinen pieni, mutta painava
ja tukeva lasinen kynttilänjalkaOLD BOTTLE WITH PORCELAIN CORK 3,50€

 Kallein ostoksistani oli tämä vanha vihertävä lasipullo posliinikorkilla. Tämä sopii hienosti vanhan Alkon pullon kaveriksi. Pullon pohjassa on merkki R. Tietääkö joku merkkaako se jotain?

Ja sydämelliset kiitokset kivoista kommenteistanne sekä tervetuloa kaikki uudet lukijat Pienen Linnun lukijoiksi!!!!12 kommenttia:

 1. Ihania kirppislöytöjä olet tehnyt. Mukavaa illan jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Ihanasti kuvasit löytöjäsi.
  Minulla on 2 tuollaista kynttilänjalkaa, yritin päästä niistä eroon itsepalvelukirppiksellä, mutta kaipa pyysin liikaa.. :) Laitan aina isomman hinnan tavaralle, josta pidän, niin ei haittaa vaikkei kukaan ostaisikaan.

  Tuo posliinikorkkinen pullo, kutsuttuna patenttikorkki-pulloksi normaalisti. Se on kiva, ja luulisin että se R-kirjain meinaa Riihimäen lasia.

  VastaaPoista
 3. Riihimäen lasia minäkin veikkaan.Meillä oli häissä pöydissä tuollaisissa patenttikorkkisissa pulloissa kukat,onnistuin löytämään niitä useamman kymmenen,osassa oli etiketi tallella ja kaikissa posliinikorkki.Edullisimmat 0,20e ja kalleimmat varmaan vitosen pintaan,niissä oli etiketit tallella.Osan kierrätin edelleen kirppiksellä,annoin kavereille ja jokusen säästin vaikken tiedä mitä niillä tekisin :)

  VastaaPoista
 4. mahtavia kirppislöytöjä!!
  Ja kauniita kuvia oot tavaroista ottanu :)

  miopoikanimio.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Ihania löytöjä! Minäkin pidän paljon noista patenttikorkkisista pulloista, vaikken tiedä mitä niillä tekisin. Yhdessä pidän astianpesuainetta. :-) Käsittääkseni tuo R tairkoittaa Riihimäen lasia, kuten aiemmin kommentoijatkin ovat todenneet.

  VastaaPoista
 6. Riihimäen lasia minäkin epäilin. Noi vanhat pullot ja jutut on kyllä tosi kivoja, varsinkin tölkit kun niissä voi oikeesti jotain säilöäkin kunnolla. :)

  VastaaPoista
 7. Ihania kirppislöytöjä olet tehnyt :) nyt tuli inspistä lähteä itsekin jälleen kirppistelemään! :)

  VastaaPoista
 8. helloo from Turkey
  let you hugs & smiles
  http://lunatic.skynetblogs.be

  VastaaPoista
 9. Löytöjä todellakin! Mullekin tuli himo lähteä kirppistelemään :) !!! Mikä maali toi sun huonekalumaali on? Laita kuva sitten maalatusta pallista :)

  VastaaPoista
 10. Tuo oli joku vanha purkin jämän Tikkurilan Helmi-maalia :)

  VastaaPoista
 11. Mä rakastan kirppislöytöjä:)Se on niin mahtava tunne, kun löytää jotain ihanaa ja saa miettiä, että mikä stoori tälläkin on takanaan. Hienoja löytöjä sulla!

  VastaaPoista