lauantaina, tammikuuta 14, 2012

Black and Gray

Accessories - Marissa


Mä olen tänä vuonna skipannu totaalisesti alennusmyynnit. Ennen sairastumistani jättilenssuun löysin kivan neuletakin tyylikkäästi ruokaostoksia tehdessä välipäivinä Citymarketista, maksoi jotain 11€. Aivan super ihanan pehmoinen ja hyvän mallinen - tykkään.

Koitin käydä kaupoissa nyt kun parannuin. Pyörittelin käsissäni Lindexin muumipaitoja, ei yhtään napannut - olivat jotenkin valmiiksi nyppyisen näköisiä. Ja onhan näillä lapsilla paitoja kaapit täynnä, itsellä kans. Ja miten musta tuntuu, että nyt kaupoissa on jatkuvasti alennusmyynnit - vielä kun olin teini-ikäinen niin juhannuksen ja välipäivien aleja odotettiin siskon kanssa kuin kuuta nousevaa. Nyt joka puljussa on aina joku alerekki jatkuvasti.

Kauniit ranne- ja kaulakoru Marissan käsialaa - kiitos paljon!
Laattaan on kaiverrettu lasteni nimet.10 kommenttia:

 1. Voin lohduttaa, etten mäkään ole ehtinyt aleihin, eikä ole kyllä huvittanutkaan mennä! Kivan neuleen olet kyllä löytänyt, oiskohan siellä vielä... ;)

  Kaunis koru! Mä sain jouluna kultaseppäveljeltäni lasten nimillä varustetun laattakorun myös ja se on kyllä ollut kovasti käytössä :) Mukavaa viikonloppua sulle!

  VastaaPoista
 2. Maikki: Käyppäs katsomassa josko olisi :)

  VastaaPoista
 3. Minäkin torstaina kävin alessa ekakertaa. Kappahlista mukkaan lähti yhet housut ja rojo tunikoita tosi halavalla :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis villatakki! Pakko lähteä seuraamaan sun viitoittamaa tietä paikalliseen cittariin, jospa löytyis mullekin!

  VastaaPoista
 5. Lovviisa: kivoja löytöjä :)

  Selma: ehkäpä vielä löytyykin :)

  VastaaPoista
 6. Todella kaunis villatakki! Mistä materiaalista se on tehty? Mietin vain, että kannattaako edes lähteä katsomaan löytyykö täältä. Ihanat on myös korut. Minä olen haaveillut tuollaisesta laattakorusta jossa lukisi äiti.

  VastaaPoista
 7. Susanna: Akryyliä on ja käsinpesu..mut menee nyt sen ajan ku menee, oli niin halpa :)

  VastaaPoista
 8. Sittenhän sitä voisi käydä katsomassa, koska villaiset ei minulle yleensä käy. Käsinpesukin menee, jos noin kauniin saa halvalla :)

  VastaaPoista
 9. Niin ja eikä villatakkeja niin usein ees tuu pestyä että käsin voi ihan hyvin pestä kyllä. :)

  VastaaPoista
 10. Kaunis villatakki, ja kiva, että pidät koruista!

  VastaaPoista