torstaina, joulukuuta 01, 2011

Minne meni marraskuu?Kuka näki minne se meni? En ymmärrä miten voi aika mennä näin nopsaan - nyt jo joulukuu! Kohta alkaa esikoisella joululoma, kyllä sitä jo odotellaan. Nyt kun on flunssan takia ollut pois joitain päiviä taas niin nautti kyllä sydämensä pohjasta kun sai nukkua pitkään, leikkiä pikkuveljen kanssa, olla vaan. Tykkää tietenkin eskaristakin, mutta niin se vain menee, että lomapäivistä tulee todella arvokkaan tuntuisia kun ei enää kotosalla ole kaiken aikaa.

Aamuisin maa on kuurassa ja valkoinen, mutta heti aamupäivällä lämpöasteet kipuavat reilusti plussan puolelle ja kuraa riittää yökötykseen saakka. Voi kunpa saataisiin edes pieni lumipeite maahan ja se pysyisi.

December already, I can't believe that. We are waiting for snow and holidays from the preschool!!
7 kommenttia:

 1. Hi!
  Beautiful! Love the picture of the lace. Have a great day!

  Sherrie
  Food for Thought

  VastaaPoista
 2. so lovely and pretty!!
  thanks so much for sharing:)

  happy thursday!

  VastaaPoista
 3. Beautiful collection of white photos! Love your header collage too!

  VastaaPoista
 4. Niin tiedän tunteen!! Maanantain spinnitunnilla laitoin ohjelman "Lokakuu45" soimaan, kun en ole herännyt edes siihen, että silloin vielä oli marraskuu. Nyt on jo joulukuu!!Kuka varastaa päiviä??

  VastaaPoista
 5. Ja muuten ihania kuvia...En saa mitä kunnollista aikaiseksi sillä saralla, aina on pimeää, aina on ilta ja vielä pimeämpää. Kuvista ei tule mitään kaunista..! Hö!

  VastaaPoista
 6. Söpöt vaaleat kuvat :)
  Mä tuolla just puputin siitä miten mua ei haittaa vaikkei ookkaan lunta,mutta joo,tuo kura on kyllä kakkamainen juttu!

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista