perjantaina, marraskuuta 04, 2011

Vaatteita itselleTarvitsenko uuden toppatakin jos vanha on noin kymmenen vuotta vanha? No kyllä, kiitos. Selailin netistä eri takkeja ja muutamia kivoja vaihtoehtoja löytyi. Kuvat lainattu netistä. Pitää lähteä kauppoihin kiertelemään ja sovittamaan, en viitsi tilata takkia netistä kuitenkaan. Musta sen pitää olla ainakin! Ulkoiluun mulla on hyvä takki, mutta tälläinen pitkä takki olisi hakusessa.

Tekeekö muille vaikeeta maksaa omista vaatteista paljon? No jokaiselle se on eri asia mikä on halpa ja mikä kallis, mutta itselle nuo melkein satasen takit on kyllä kalliin tuntuisia - mikä on kuitenkin ihan kummallista, koska ostanhan lapsille uudet toppavaatteet joka talvi. Hölmöä..pitäähän sitä toppatakkia sitten taas useamman vuoden.

NetAnttila 99,95€
NetAnttila 99,95€H&M 59,95€

7 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Täällä samat pohdinnat hm takkia katselin mutta mietein että taitaa hiukan liian pitkää mallia kuitenkin mun makuun, kivoja kaikki:)

Anonyymi kirjoitti...

Tuo on muuten niin totta. Tänäkin talvena ostin kahdelle lapselle kahdet haalarit ja yhden toppatakki/toppahousuyhdistelmän sekä kaupunkitakin ja pipot, käsineet ja kengät. Karkeasti arvioiden 470e päälysvaatteet per lapsi, asusteet 80e per lapsi, kengät 80e per lapsi (toiset vielä puuttuu) eli 1260e ulkovaatteisiin yhteensä ja kaikki vaatteet ostettu vielä jonkinlaisella alennuksella :O Ja sitten mietin malttaisinko ostaa uutta villakangastakkia itselle kun vanha on jo kauhtunut 7v vanha... tai uusia siistejä talvisaappaita ja näissä puhutaan nyt jostain 150e takista ja max 100e saappaista joita tulisin pitämään taas seuraavat 5 vuotta. Ei sitä kyllä hirveästi itseensä panosta..

-Neepuli

Kotiäiti kirjoitti...

Mulle tekee tiukkaa ostaa itselleni ylipäänsä jotain ja jos se vielä on kallista ostettavaa, niin kauppaan meinaa jäädä. Tarvisin talvikengät, mutta mietin, josko vanhat menisivät vielä...

Katja kirjoitti...

Ostin toissa keväänä takin, joka maksoi 150 €, ja kyllä se kirpaisi. Villakangastakistakin maksoin joskus vuosia sitten 240 € ja nyt siitä on mennyt vuori rikki ja se ärsyttää vaikka onkin jo monta vuotta vanha. Toisaalta ostin kolme vuotta sitten vähän tuon tyylisen J.A.P:n takin kirppikseltä 25 eurolla, mitä olet katsellut ja se oli ostohetkellä kuin uusi. Vetoketjun jouduin vaihtamaan viime talvena, mutta takki on edelleen hyväkuntoinen ja vuorit kohdillaan.

En haluaisi maksaa vaatteistani kovin paljoa, mutta toisaalta pelkään, että halvoissa menee ekassa pesussa välivuorit myttyyn ja sit joutuu kuitenkin ostamaan uuden, kun ei lämmitä. Niinkin kävi joskus kun ostin halvan takin Anttilasta.

Eli talvitakissa todella odotan, että hinta ja laatu menevät käsikkäin. Silloin voin vähän enemmän siitä maksaakin.

Anonyymi kirjoitti...

Tää on niin mun elämästä... haetaan takkia ja juuri mustaa, ehkä hiukan untuvaa:)

Anonyymi kirjoitti...

Tää on niin mun elämästä... haetaan takkia ja juuri mustaa, ehkä hiukan untuvaa:)

Pieni Lintu kirjoitti...

Hanna, joo voi olla mullekin liian pitkä kun oon niin pätkä :D

Neepuli, ihan outoa - mut toisaalta lastenvaatteista saa hyvin takasin kun myy eteenpäin, toisin ku aikuisten, niitä tuntuu olevan vaikea myydä vaikka jotku oliskin kuin uusia niin ei kukaan osta.

Kotiäiti, mun talvisaappaat hajos käsiin viime talvena - nyt ostin uudet aivan ihanat Riekerin saappaat..niillä taas käppäilee muutaman talven :)

Katja, mulla on villakangastakkikin, se on tosin myös ihan hirveen vanha mutta oikein hyvä vielä. :) Ihan pilipalia ei tosiaan kandee ostaa, ei sitten kestä.

Memmi, musta sen olla pitää. ;)