maanantaina, marraskuuta 14, 2011

Tähden virkkaus?Olen luvannut lämpimät myssyt neuloa lapsille ja lupasin niihin vielä tähdet koristeeksi. Olen yrittänyt googlettaa jonkinlaista simppeliä tähden mallia - virkattua. Kaikki tähdet mitä olen löytänyt on vain niin kovin kruusattuja ja kukkamaisia, mutta mä kaipaisin ihan simppeliä virkattua tähteä - siihen ohjetta tai edes kuva, josta näkee miten joku on sellaisen virkannut. Itsellä ei raksuta mistä se kannattaisi alottaa. Heh!

...tai sitten vain ostan huopakangasta ja leikkaan siitä!?


9 kommenttia:

 1. miksi et kudo suoraan sitä tähteä siihen? Semmoinen Gantin tyylinenen tähti on helppo tehdä.Nämä on mun ekoja tekeleitä, jälki ei kovin kaunista http://familykunnari.blogspot.com/2011/02/neulepaivitysta.html

  VastaaPoista
 2. No niinpä tietenkin, mutta se taitaa olla jo liian myöhäistä ;)

  Ja jotenkin sellanen kohollaan oleva olis kiva. :)

  VastaaPoista
 3. Hei, jälkikäteenkin voi ommella tähden allaolevia silmukoita mukaillen - lopputulos on aivan kuin tähti olisi neulottu paikalleen alunperinkin. Ja mun mielestä helpompikin tehdä siistiä jälkeä näin, ei kiristä eikä tarvii kuljetella toista lankaa mukana. :)

  VastaaPoista
 4. Itsekin etsin tähden ohjetta jokin aika sitten - tuloksetta. Päädyin virkkaamaan omasta päästä ensin ympyrän ja siihen sakarat: http://virvalilja.blogspot.com/2011/09/tahtia-ja-turkoosia.html

  Myöhemmin löytyi Melody Griffitsin kirjasta "201 ideaa pieniin ja suuriin virkkaustöihin" siistimpi versio, joka oli tehty puolipylväillä. Keskellä oli viisikulmio, joiden sivuista jatkui viisi sakaraa.

  VastaaPoista
 5. Hei, minulla on blogissa helppo tähden ohje: http://pojanvaatteita.blogspot.com/2011/02/tahtimyssyn-ohjetta.html :)

  VastaaPoista
 6. Uusimmassa Novitassa oli pienenpienen tähen ohje.

  VastaaPoista