keskiviikkona, marraskuuta 16, 2011

Leg WarmersDo you have a knitting machine? I don't, but I would like to have one - they are just so huge and also very pricy. We don't even have room for it...but maybe some day...

I made these leg warmers at textil artesan school 'bout seven years ago. I haven't used them. Maybe I should!?Kaivoin laatikon perukoilta koulussa tekemäni säärystimet esiin. Meillä oli yksi kurssi neulekoneen käyttöä ja tein mm. nämä säärystimet, joita ei ole kyllä tullut kertaakaan pidettyä. Nythän näitä voisi pitää kun kaikenlaiset villasukat ja säärystimet ovat enemmän muotia kuin joskus seitsemän vuotta sitten.

Neulekoneella saisi kaikenlaista ihanaa aikaiseksi! Pitäisi vain olla paljon tilaa, hirmu iso hökötys se on. Onko sinulla neulekone?11 kommenttia:

Nitta kirjoitti...

Tosi kauniit!

Pieni Lintu kirjoitti...

Nitta: Kiitos :)

Lovviisa kirjoitti...

Eipä kyllä ole neulekonetta mutta onpas sinulle siellä trendi-kuosiset säärystimet :)

Maija kirjoitti...

Ihanat! Kuinka oot malttanu olla pitämättä?
Haaveilen neulekoneesta, olisi vaikka mitä ideaoita toteutettavaksi. Kun opiskelin (myös tekstiilialan artesaaniksi) en päässyt neulekonekurssille vaikka niin kovasti olisin halunnut,sillä kurssi oli toisen kurssin kanssa päälletysten jouduin pänttäämään niin kovin tarpeellista fysiikkaa. En tiedä pystyykö koneneulontaa opettelemaan kirjasta, mutta kiehtois niin paljon. Näyttää olevan koneet käytettyinäkin aika hintavia,eikä viitsisi ostaa ennenkuin varmasti osaa käyttää sitä myös.

Pieni Lintu kirjoitti...

Lovviisa: kiitos :)

Maija: hih, jotenkin ne vaan on unohtuneetkin. :) Mä ite menin lukion jälkeen kouluun niin mun tartti käydä vaan kaikki ammattiin liittyvät kurssit.

Äidillä on neulekone, sillä onkin hyvin tilaa kun kaksistaan omakotitaloa asustavat niin äidillä on kunnon työhuone, jossa kaikki saumurit, ompelukoneet, kankaat, neulekoneet ja silitysraudat saa olla koko ajan esillä. :)

Salla kirjoitti...

Aivan ihanat! Multa löytyy parsinneula ja lankaa, ei muuta käsityöasioita. ;)

Hanne Valkoinenleinikki-blogi kirjoitti...

Ihanat säärystimet!
Ei ole neulekonetta, ne olivat joskus 70-80 luvulla oikein muodissa.

Muistan kun isäni vaimolla oli koneita kaksin kappalein. Silloin oli muodissa pörrötetyt bonzot ja kiiltavät langat.Jouluna tiesi mitä pehmeissä paketeissa oli. Vieläkin on joitain tekeleitä tallella. Erinomaiset pitkät villalegginssit löytyvät jostain.

Nyt uusissa konssa on varmasti jo tietokone ohjelmat ja muut hienoudet.

Pieni Lintu kirjoitti...

Salla: No niillä pääsee jo aika pitkälle ;)

Hanne: No niiltä ajoilta äitinkin kone on peräisin, samoin kai ne koulunkin oli kun eivät mitään hienoja muistaakseni olleet ;)

Päivikki kirjoitti...

Eksyin tänne lueskelemaan ja kun kerran kysyt niin minulla on neulekone,on ollut jo 20 vuotta... Ahkerassa käytössä vieläkin. Töihini voi tutustua blogissani ;)
Kivan näköiset säärystimet olet saanut aikaiseksi, ota ihmeessä käyttöön!

Elisa LPP kirjoitti...

Upeat, ihanat ja wau! Olen sanaton :)

Äkkiä jalkaan vaan..

Pieni Lintu kirjoitti...

Päivikki: Voi, minäpä käväisen :)

LPP: Kiitos, varmasti tottelen ;)