maanantaina, lokakuuta 10, 2011

Syksyn haaveita


Sain Jasmiinalta seuraavan haasteen:

"Koska haluan ehdottomasti tietää mitkä ovat olleet teidän syksyjenne ihastuksen kohteita, ajattelinkin haastaa teistä muutaman tekemään vastaavanlaisen postauksen. Esittele siis postauksessasi joko enemmän tai vähemmän tarkasti ne neljä juttua, jotka ovat kuluvan syksyn aikana olleet joko ostoslistallasi tai haaveissasi. Linkitä postauksesi sen jälkeen tämän postauksen kommenttiboksiin, jotta pääsemme ihastelemaan toistemme syksyhimotuksia."

 
Tässä neljä juttua...

Itselle tarvitsisin uudet talvisaapikkaat. Jotkut tämän tyyliset vaikkapa. Mustat, kiitos! Saappaiden pohja pitäisi olla sellainen, että eivät ole liukkaat. Korkoa ei saisi olla liikaa ja niiden pitäisi sopia sekä hameen että housujen kanssa.

Vagabond

Kotiin pitäisi hommata uusi päiväpeitto meidän sänkyyn. Hommaa hankaloittaa, että sänky on kaksi metriä leveä joten päiväpeiton leveyden pitäisi olla n.3m jotta se yltäisi molemmilta puolilta tarpeeksi yli. Tyyliltään joku tämän kaltainen. Tämäkin on vain 260cm.

Ellos

Jo kauan ollaan puhuttu kunnon löhö nojatuolien ostamisesta. Ne pitäisi olla mekanismilla varustetut, mieluiten harmaat ja tietenkin edulliset. Tämä Maskun tuoli on aika kivan näköinen tyyliltään, mutta musta ei ehkä ole hyvä väri, mutta jotain tätä tyyliä. Samalla olkkarin järjestys menisi uusiksi.

MaskuKeittiön ruokailuryhmä on ollut haaveissa uusia myös. Nykyinen on vanhanajan vihreän sävyinen - meillä ei ole ollut mitään vihreää moneen vuoteen ja tuo pöytä ja tuolit alkaa olemaan niin kamalassa kunnossa. Silloin melkein 11v sitten nuo ostettiin ja kaikkein halvin ryhmä mitä mistään löytyi. Voisihan tuon nykyisen maalatakkin, mutta uusi olisi aina uusi - pöytä saisi olla myös aika leveä, nykyinen vaan n.90cm, pituutta en muista, mutta tuollainen tyypillinen kuuden hengen ryhmä ja ärsyttävä jatkopala keskellä. Uusi ryhmä saisi olla joko musta tai valkoinen. Tämä on aika kivan tyylinen, paljon isompi tietenkin pitäisi olla, mutta jotain tätä fiilistä haluaisin.

Huonekalutukku     


Haastan seuraavat neljä...


8 kommenttia:

Jasmiina kirjoitti...

Vähän kiva tuo ruokailuryhmä! :)
Mukava kun viitsit toteuttaa :))

Pieni Lintu kirjoitti...

Joo noi tuolit on kivat, vähä erilaiset. Pöydän vaan pitäs olla superiso ja mä en haluisi sitä jatkopalaa keskelle, tuoleja pitäs olla 6kpl.

S kirjoitti...

Kiva haaste, tehdään kun keritään=)Kiitos.

Onnellinen Koti kirjoitti...

Kiitos haasteesta! Tää on kiva, alan rakentaa heti kun saan lapset nukkumaan :)

Riitta Sinikka kirjoitti...

Kiitos! Kiva juttu! Nyt funtsimaan..

Enna kirjoitti...

Kiitos tosipaljon kivasta haasteesta! :)
Mun syksyn haaveita voi käydä kurkkaamassa täältä: www.ennankenkalaatikossa.blogspot.com

Eerika kirjoitti...

uijui, nuo saappaat voisin myös kotiuttaa! Onnea päiväpeiton etsintään. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis tuo suruvaippa kuva!