tiistaina, lokakuuta 18, 2011

A day of my lifeand

1. TONES OF GREEN


2.A DAY OF MY LIFE

"Kollaasissa saa olla niin monta kuvaa, kuin katsot päiväsi kannalta olevan tarpeen. Yksi kuvakin voi olla kollaasi, jos rakennat päiväsi jollain tavalla yhteen kuvaan. Lyhykäisyydessään idea on siis se, että kuvaat pitkin päivää touhujasi tai asioita joita eteen sattuu ja teet niistä päivän päätteeksi kollaasin.

In this collage you can use as many pics as you need to show us your day. Colors are free!"08:10 Kännykkä herättää, painan torkun päälle, vaikka tiedän että tulee vielä kiire.

08:20 Nousen ylös ja herätän eskarilaisen, joka on yöllä kipittänyt meidän väliin nukkumaan. Autan aamutoimissa, laitan aamupalan pojalle.

08:35 Kuopus huhuilee, on herännyt ja käyn auttamassa pojan potalle, on tokkurainen ja menee makoilemaan lastenhuoneen lattialle pupunsa kanssa. Yleensä herää vasta puoli kymmenen aikoihin, nyt aikaisemmin joten on vielä väsynyt.

08:55 Vilkutamme kuopuksen kanssa yläkerran parvekkeelta iskälle ja eskarilaiselle ja seuraamme ikkunasta kun auto lähtee. Mietin, että ehtivät nippa nappa yhdeksäksi. Laitan pyykkikoneen päälle, puen, pesen hampaat, meikkaan ja laitan hiukset. Sitten kuopuksen hampaiden pesu ja vaatteet. Sijaan vielä vuoteet ja sitten mennään alakertaan.

09:30 Syödään kuopuksen kanssa aamupala, jonka jälkeen katson sähköpostit ja sitten pitääkin mennä ripustamaan pyykit. Uusi koneellinen päälle, kolme pesin yhteensä. Ripustamista ja puhtaiden viikkaamista kaappiin. Pesen vessat ja imuroin keittiötä pikaisesti rikkaimurilla ja tiskaan. Kuopus nauttii aamuista, rakastaa kun saa leikkiä ihan rauhassa yksin tai pelata  tietokoneella ilman isoveljen häirintää.

11:00 Juon kahvia ja syön jotain, samalla on hyvä tsekata sähköpostit ja selailla blogeja ja sen sellaista. Laitan lounaan kuopukselle. Viimeinen koneellinen pyykkiä kuivumaan.

12:45 Puetaan ja lähdetään hakemaan esikoista eskarista. On jo kiire joten kuopus matkustaa kilometrin matkan rattailla.

13:00 Ehdimme juuri ja juuri tasaksi päiväkodille. Kotiin mennään leikkipuiston kautta. Leikkipuiston laitamilta nappasin vihreään kollaasiin kuvat.

14:10 Taas kotona ja lapset syö välipalaa. Putsaan rikkaimurilla eteisen maton, ulkoa tulee moskaa aina kengissä ja rattaiden mukana. Istahdan tietokoneelle. Myöhemmin pelaamme esikoisen kanssa Sonic rallipeliä ja kuopus piirtelee.

16:30 Syödään ruoka, tiskaan. Aloitan virkkaamaan tossuja. Pieni teen juonti tuokio ja sitten katson esikoiselle seuraavaksi päiväksi vaatteet eskariin valmiiksi. Pelataan vähän Eläinpyramidia ja käydään pikaisesti vielä ulkona leikkimässä. Imuroin alakerran, kerätään lelut lattioilta.

20:00 Lapsille iltapalaa. Sen jälkeen iltapesut, iltasatu, halit ja pusut. Villasukat jalkaan ja pientä naposteltavaa ja katsomme iskän kanssa TV:tä, surffailen netissä ja muokkaan valokuvia.

23:30 Käyn kattomassa poikia, lastenhuoneessa on muhmuisa tunnelma ja tasaista tuhinaa kuuluu sängyistä. Sammutan pupulampun ja menen pesemään hampaat ja nukkumaan.

Hyvää yötä.

10 kommenttia:

anrinko kirjoitti...

Tätä oli kiva lukea. Kivan tehokas, arkinen päivä. =) Mun pitäisi tsempata petien petaamisen kanssa...en koskaan jaksa sitä tehdä. =( Paha tapa, mistä vaikea päästä eroon. Mutta kun kukaan ei vietä päivällä aikaa yläkerrassa, ei edes lapset. Mä herään ihan samaan aikaan joka päivä ja rakastan hitaita aamuja.

Lovviisa kirjoitti...

Siinä oli se mukava päivä ...Sai hymyn huulille :)

Minttu kirjoitti...

Vaikka vihreä ei ole ollenkaan lempiväri niin pidin erityisesti tuosta vihreästä kollaasista.

TeeTee kirjoitti...

Sointuva vihreä kollaasi - yläreunan teippiä myöten! Päivä elämästä -kollaasi kuulosti lapsiperheen arjelta. Varmasti antoisaa - vaikken sitä niin osaakaan kuvitella, kun itse en sellaista ole koskaan elänyt. :) Molemmista töistäsi taas tykkäsin tosi paljon!

-maiju- kirjoitti...

Varsin vilkas päivä ollut. Hienoja kummatkin kollaasit

Secret Mom Thoughts kirjoitti...

Love the color scheme photos.

Susan Anderson kirjoitti...

Neat collages!

=)

Kotiäiti kirjoitti...

Vähän erilainen postaus tällainen, tykkäsin. :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Anrinko: No meillä on tapana nukkua päiväunia niin tulee pedattua senkin takia, ettei tuu likaa päivävaatteista ja hiuslakasta jne. ;)

Lovviisa: Eilen oli kyllä kiva päivä, vaan oli tänäänkin :)

Minttu: Juu, en minäkään vihreän ystävä ole, no luonnossa kyllä tietenkin

TeeTee: Kiitos paljon!! :)

Maiju: Kiitos sinulle! :)

Secret mom thoughts: Thank you so much!!!

Sue: Thanks to you too!!!

Kotiäiti: Kiva kun tykkäsit :)

Susan kirjoitti...

Great collages, it looks like you had a very busy (and colorful) day!