perjantaina, syyskuuta 30, 2011

Minulle
Over knee socks and knee socks - Lindex
Knitwear and black knit tube - H&MItselleni lämmintä ja pehmeää! Hyödynsin Lindexin sukkatarjouksen - ota 3 maksa 2 - ihaniin pitkävartisiin sukkiin. Kaunista ja lämmintä!!! Nyt ei tarvitse varpaiden palella. Aioin ostaa Lindexistä kivan tuubikaulurinkin, mutta onneksi en ostanut sillä H&M:stä vastaavan sai n.6 eurolla. Hennesistä ostin myös itselleni tuon vaalean neuleen, aivan ihanan pehmeää materiaalia.

Mukavaa kun on perjantai!
Sauna on lämpiämässä ja sitten napostellaan jotain hyvää.
Ihanaa iltaa kaikille ja aurinkoista viikonloppua!


9 kommenttia:

Riitta Sinikka kirjoitti...

Mukavaa viikonloppua!

Jasmiina kirjoitti...

6 euroa hennesistä? tuleeko sulle niiden katalogi? siellä oli ainakin joku tuubikauluri 4,5€ :S sellainen on itsellekin nimittäin hankintalistalla:) ikinä en ole vielä sellaista omistanut mutta veikkaisin sen olevan käytännöllisempi kuin kaulaliinan!
mutta nuo sukat voisin haluta myös, ihanat <3

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos Riitta Sinikka! :)

Jasmiina, ööö..en oo selannut, mut toi oli sellanen aika iso - kun levittää sen niin varmaan jotain 60cm korkea putki?! 5,90e tms oli hinta, oli sielä muitakin paljon - Lindexissä vastaavat jotain 9-15e paikkeilla, en muista tarkkaan.

Pieni Lintu kirjoitti...

Jasmiina, tälläinen siis tää on:

http://www.hm.com/fi/product/92824?article=92824-A

maria kirjoitti...

Ihania löytöjä mäkin oon niin rakastunut pitkiin sukkiin lindexissä oli tosi kivoja(: Sun kuvat on aina niin upeita mitä kikkoja käytät? Jalustaa? Käsitteletkö kuvia paljon jälkeenpäin? T. nim. ...kateellinen kuvaaja...(:

tinttarus kirjoitti...

Oi, miten kauniita lämpimiä♥

Pieni Lintu kirjoitti...

Maria, voi kiitos kiitos - ei nää nyt kummosia ole kuitenkaan. Ei meillä ole ees järkkäriä. Mut joo, käsittelen kyllä kaikki kuvat - vähintään pienennän koon nettikelpoiseksi, lisään kontrastia jos on tarvetta, valoisuutta tms. riippuen millasen fiiliken kuvaan haluan. Mä kuvaan paljon makroasetus päällä, nämäkin vaikkeivät mitään makroja ole, tai sitten säädän että kuinka monta sekuntia valottaa - meidän kamerassa on paljon noita manuaalisia asetuksia vaikka onkin iänkaikkisen vanha ja tollai pokkarityylinen enemmän. Jalustaa käytän jos käytän pitkää valotusaikaa, toki.

Tinttarus: Juu niin ovat, ihania! :)

Jasmiina kirjoitti...

Toi on tosi kiva tuubi, mutta ehkä mä katsoin sitten jotakin toista :) ja kiva jos on reilu, ehkä voisin tota samaista harkita, harmi ettei ole vaan enään vaaleana beigenä..:S

Pieni Lintu kirjoitti...

Jasmiina, no täällä oli liikkeessä niitä vaaleitakin vielä.