sunnuntaina, syyskuuta 04, 2011

Inspiration
:: SOURCE :::: SOURCE ::


:: SOURCE :::: SOURCE ::


Syksyn myötä tulee innostus virkkaamiseen. Selailin kivoja ohjeita KAUHAVAN KANGAS-AITAN sivuilta. Olen kyllä hirmu huono virkkaamaan mitään ohjeiden mukaan, aina tulee tehtyä vähän oman pään mukaan. Mutta näistä kuvista - ja monista muista - saa kivoja ideoita kyllä.

Olisi mulla yksi keskeneräinen villasukkaparikin neulottavana. Aloitin kesällä, toinen on valmis ja toista vähän aloitettu. Tök tök tök. Aina sama juttu - kyllästyminen tulee jossain vaiheessa.


Mukavaa viikon vaihdetta!5 kommenttia:

Riitta Sinikka kirjoitti...

Hauskoja! Virkkaus ei oo mun vahvimpia puoliani, joten ihailen kovasti tämmöistä taitoa! Hyvää päivää Sinulle!

Katja kirjoitti...

Kyllä sitä vähintään kymmenet villasukat tekee ennenkuin alkaa tökkiä ;O). Lapset on musta ärsyttäviä, niitä en kyllä tahdo saada yhtä paria enempää aikaiseksi kerrallaan...

Mun tekis mieli tehdä noita pyöreitä mattoja ja koreja, mutta musta noilla langoilla on suolainen hinta näin opiskelijan näkökulmasta.

Pieni Lintu kirjoitti...

Riitta Sinikka: Samoin sinulle!!! :)

Katja: Tarkoitit varmaan lapasia eikä lapsia...!? ;)

Katja kirjoitti...

Hupsista... Joo, tarkoitin todellakin lapasia... Lapsia en ole kyllä saanut kuin yksi kerrallaan aikaiseksi. Tai on niitä tavallaan kaksi paria, kun molempien parien lasten välissä on 1 v 10 kk suunnilleen, mutta sitten ekan kaksikon ja tokan kaksikon välissä on yli 12 vuotta. ;O)

Pieni Lintu kirjoitti...

Hih.. :)