tiistaina, kesäkuuta 14, 2011

Butterfly Wall

18 kommenttia:

 1. Heureka, mikä kiva ja yksinkertainen idea. Tuonhan taidankin toteuttaa lapsen kanssa tuomaan väriä huoneen mustalle seinälle. ( Seinä on musta, kun huoneen edellinen asukas oli teini.)

  VastaaPoista
 2. Mikä ihana idea! Ihan pakko kokeilla meilläkin epäonnistuneiden tarrapuiden jälkeen! Voi hitsit, mistä tuolalista paperia saa? Onko se tapettia? Sormet syyhyää! :D

  VastaaPoista
 3. Kauniita!! Tyylikkäitä!!!! Ihania!!!!

  Taidanpa minäkin...

  VastaaPoista
 4. Kiitos! :)

  Ihan tavallisesta, vähän paksummasta ku kopiopaperi, leikkasin perhosia. Muutamiin liimasin tollasta "pitsiä", mulla oli noita minikakkupapereita, onkohan ne kertakäyttösiksi lasinalusiksi tarkotettuja - en tiedä, mutta mä käytän niitä aina kaikenlaiseen askarteluun. :)

  Mutta jotain pitsiä tms. voisi kans olla kiva liimata siipiin. Tai sitten oikein värikkäistä papereista tulisi kiva, siis jos tykkää väreistä..tai pilkullista paperia..tai tai..vaikka mitä voi keksiä. :)

  VastaaPoista
 5. Ajattelin, että vois tapetin jämistä tehdä ja onhan maailma pullollaan ihania skräppipaperia.

  VastaaPoista
 6. Uskomattoman ihana idea ja näyttää niin kauniilta. Tuo raitatapetti on mieluinen ja kuvakollaasi on rauhoittava. Ihania kuvia kerrassaan!

  VastaaPoista
 7. Meillä on ollut esikoisen ristiäisissä juuri tuollaisia perhosia koroisteena seinillä. Ja muutamissa lasten juhlissa. Helppo ja nopea koristelu. Aina ei tarvitse serpentiiniä :)

  Kauniita ovat, aina.

  VastaaPoista
 8. You are so creative...love it!

  VastaaPoista
 9. Aivan mahtava idea!
  Tuota täytyy kokeilla;)

  VastaaPoista
 10. Onpa tosi kauniita! Kivasti tuo lisää kevyttä ilmettä vaalealle seinälle.

  VastaaPoista
 11. Heippa! Mistä tuo raitatapetti on ostettu? Hakusessa juurikin samantapainen, on aivan ihanaa!

  VastaaPoista
 12. Hei,

  Muutimme tähän vuokra-asuntoon 4,5v sitten ja saatiin makuuhuoneisiin käydä valitsemassa Prismasta tapetit. Eli tuo raitatapetti on Prismasta - en tosin tiedä onko sitä siellä enää.

  - Pieni Lintu

  VastaaPoista