keskiviikkona, toukokuuta 18, 2011

PojalleJonkin sortin kasvua on vuodessa tapahtunut kyllä. Housuja, pyjamaa, paitaa jne. on jäänyt vanhemmalla pojalla pieneksi. Meillä on niin kätevää kun voin aina pieneksi jääneet siirtää suoraan pikkuveljen kaappiin. Vaikka ikäeroa on 2 vuotta niin näin se vain menee - kun toinen on siro ja toinen pullukka. Heh..

No isomman pojan vaatekaappi on huutanut tyhjyyttään. Housuja ja pyjamia kävin ostamassa eilen, ihan perus juttuja. Lindexin online myymälästä nää ihanat kesäiset uutuudet oli jo heti tietty loppu - ainakin oikeat koot, mutta täällä oli ainakin kaupassa vielä näitä t-paitoja paljon ja hupparinkin sain oikean kokoisen kun sain mallinuken oman ostaa. Heh, kiitos vain myyjälle. Nyt ei tartte pojan kulkea hupparissa mallia napapaita, siitä pikkuveljelle varahuppari vaikka mökille.

Kolme t-paitaa ja yksi huppari ja köyhdyin näistä alle 25€.

Sitten pitäis joku päivä jaksaa tonkia kenkävarastot, onko sandaaleja ja minkä kokosia. Olen aina alesta ostanut hyviä syksyisin jos on sattunut silmään, kivoja on saanut ihan parillakin eurolla aina. Jospa yllätyn iloisesti ja oikeita kokoja löytyy ihan kotoa valmiiksi eikä tartte lähteä kenkäostoksille.
2 kommenttia:

Ede@ kirjoitti...

Moikka

Onpas kivoja vaatteita taas lindexillä
ehkäpä pääsen lindexiin piakkoin en malta oottaa:P.

Jamssi

Anna kirjoitti...

Voi olipa hyvännäköisiä vaatteita. Meillä toimii sama homma, isoveljeltä suoraa pikkuvelin kaappiin, ikäeroa samaiset 2v. Nyt niitä siistejä taas jää kun ei isoveli kolua jokaisen ojan pohjia :D Se on hyvä että on vielä toinen pitäjä vaatteille, raaskii ostaa vähän kalliimpaakin ;)