maanantaina, toukokuuta 09, 2011

Kesäisissä tunnelmissa

vietettiin viikonloppu. Ihan laiskotellen, grillaten. No sain sentään pyykkikasan selätettyä taas hetkeksi sekä yläkerran ikkunat pestyä vihdoin ja viimein.
Grillaaminen lasten kanssa ei aina kuitenkaan ole yhtä hymynaamaa. Pitää varottaa triljoona kertaa, että eivät polttaisi itseään tulemalla liian lähelle. Käskeä odottamaan, kyllä ne makkarat paistuu pian. Sitten kun saat pilkottua makkaran lapsen lautaselle ja kasvit ja rehut ja muut siihen sekä sinappia toiselle ja toiselle ei missään nimessä saa olla sinappia, mutta ketsuppia senkin edestä niin toinen kaataa maidot just siihen lautaselle ja pöydälle. Ja kun terassilla pöytä on vähän vinossa niin maito valuu tuolille, vaatteille..tuolilta maahan ja toinen juoksee kuppinsa kanssa ottamaan maitoa siitä valuvasta norosta talteen juodakseen sitä likasta maitoa.

Sitten se maidot kaatanut ilmoittaa, että ei missään nimessä halua makkaraa vaan pelkästään tomaattia ja pistää protestit pystyyn niin siinäpä sitä on taas pulmaa kerrakseen. No loppu hyvin, kaikki hyvin - jokainen sai mahansa täyteen ja sitten takaisin leikkimään ja touhuamaan pihamaalla.


Iloista ja aurinkoista viikkoa!!

Hope you'll have nice and sunny week!


10 kommenttia:

Ede@ kirjoitti...

Voih niin tutunkuuloista puuhaa:P.

Ihanan raikkaita kuvia:)

Jamssi

Pisaroita kirjoitti...

Voi miten tutun kuuloista... Ja meillä noita ei ole vasta kuin yksi ;)

Courtney kirjoitti...

Great shots! Beautiful and springy!

Unknown kirjoitti...

Lovely photos!

Unknown kirjoitti...

Sitä se on kun mieli muuttuu nopeammin kuin tuuli:) Ekat makkarat maistuu niin hyvälle vaikkei loppukesästä enään oikein maistu olleskaan. Me päätettiin naapurinrouvan kans palkata ikkunanpesijä, molemmat inhotaan sitä hommaa yli kaiken. Ekaa kertaa joku muu pese ikkunani katsotaan tuleeko pysyvä tapa.

Pieni Lintu kirjoitti...

Thank you- :)

Kiitos kommenteista! :)

Henrietta, mun mielestä se on ihan kivaa puuhaa mutta mulla kestää aina yli kauan saada inspis siihen. :D

Heli kirjoitti...

Alkavan kesän fiilistelyä ja kauniita värikkäitä kuvia. Sun blogia on aina yhtä virkistävää lukea ja katsoa. Mielikuvia kuvina ja tekstinä. Saan kiittää naamakirjaa, että tulee tätä blogia seurattua. Kiitos myös sulle. :))

Pieni Lintu kirjoitti...

Voi kiitos Heli. :)

Marissa kirjoitti...

IHANA postaus! Ja niiin tutun kuuloista varmasti monelle...Mutta usko pois, pian jo kaipaat noitakin päiviä;) Ihanaa kevättä teille kaikille♥

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos Marissa!!