maanantaina, huhtikuuta 18, 2011

Kid's Room
 Kauneus vai käytännöllisyys?

Omissa tavaroissa ja niiden säilytyksessä kauneus voittaa.
Saatan tehdä monia asioita vaikeimman kautta vain
jotta saisin säilyttää omia tavaroitani nätimmin.

Lastenhuoneessa ei sama toimi. Eikä miehenkään tavaroissa.

Laitoin avohyllykköön legot lajiteltuina nätteihin rottinkikoreihin.
Ai miten kauniilta se näyttikään. Mutta - se mutta!
Pienet osat tulivat väleistä läpi, lasten siirrellessä koreja
mattoa pitkin lähti niistä kamalasti tikkuja ja moskaa.

Eli muoviloodat takasin. Hmph.
Isoimmassa laatikossa peruspalikat,
toiseksi isoimmassa erikoiset osat,
yhdessä jätskirasiassa äijät, toisessa renkaat jne. Lasten nukahtamista valvoo lahjaksi saatu pupuvalaisin.Have a nice week!
Mukavaa alkavaa viikkoa!!!


6 kommenttia:

 1. Meillä on lastenhuoneen säilytys peltipurkeissa,puulaatikoissa,vahakangaskasseissa ja pahvipöntöissä.Juurikin siksi ettei muovilaatikoiden esteettisyys hivele silmää.Noita puulaatikoita ym. saa vaan metsästää aikansa ennen ku osuu kohdalle,kaikki on kirppiksiltä hankittu.Aina kun tulee rasia,purkki,laatikko vastaan sopuhinnalla niin se lähtee mukaan eikä vielä ole tyhjäksi jäänyt yksikään vaikkei ostohetkellä heti käyttötarkoitusta keksiskään.Liisan vauvalelut on parissa emalikulhossa,sellaisessa vanhassa kukallisessa.Olohuoneessa,siellä ne eniten on levällään kuitenkin..

  VastaaPoista
 2. Rimpsukaisa, jep..meillä on monenmoista peltipurkkia pikkusälää varten. Ne on suloisia. Ja noi jätskirasiat mistä mainitsin niin mahtuu tohon isoon siniseen muovilootaan peruslegojen päälle. Siedän yhtä muovilaatikkoa kyllä. :D Kaikki muut lelut on kyllä laatikoissa mutta noita legoja kun käytetään koko ajan niin on avohyllykössä ja valmiit rakennelmat on siinä hyllyllä esillä. :) Clas Ohlsonilla olen nähnyt sellasia vähän kumimaisia muovisia "pesusoikkoja", ajattelin että jospa sellaisen ostaisi noita legoja varten - limen tai sinisen. :)

  VastaaPoista
 3. Siis ihana totta!
  Puutikut vain lentelee ja korit rispaantuu pikkuhiljaa olemattomiin,ei tule mitään ei :D

  VastaaPoista
 4. Ryppymekko, sanos muuta. :D Tollasia Rimpsukaisan mainitsemia emalivatejakin voisi ostella - kolisevat vaan tietty kivasti. ;)

  VastaaPoista
 5. Valtavan suuret kiitokset ihanasta postista <3 Kyllä pienet sievät asiat saavat koko kodin kukkimaan, tai lähes sirkuttamaan ;)

  VastaaPoista
 6. Hyvä että pienet lintuset löysivät perille määränpäähänsä. ;)

  VastaaPoista