perjantaina, huhtikuuta 15, 2011

Blommor


 Olen jo monen viikon ajan yrittänyt vastustaa kiusausta ostaa kevätkukkia. Tällä viikolla tuli Plantagenin mainos ja siitä se lähti. Kävin ostamassa sen 6-päkin. Ei kai ne nyt kovin herkästi palellu. Toivottavasti ei. Kyllä niiden pitäisi pikkupakkasia kestää.

Tuollaiset minihavut tunkasin ruukkuihin myös. En tiedä mitä havuja ne oli, kuinka isoiksi ne kasvaa ja miten niitä hoidetaan. Mutta halpoja ne ainakin oli. Hyvä syy siis ostaa.

Ja pikkuinen perhonen, vieterin päässä väpättävä sellainen. Voih ja oih, siellä olisi ollut muutakin kaikenlaista ihanaa. Savisen - ainakin uskoisin tuon olevan valkoiseksi maalattua savea - sydämen kahmaisin ostoskoriin kukkien ja perhosen seuraksi. Mutta olisihan siellä ollut vaikka mitä ihanaa ja kaunista. Hypistelin kukkaruukkuja, en tarvitse uusia, olisivat olleet alessa. Ja sellaisia ruusuisia kukkaruukkuja, ihanan heleän taivaan sinisiä. Voi harmi, miksi mä en pidä sinisestä. Oon mä hassu. Mutta jos joku sinisen ja ruusuisen ystävä kaipaa uusia kesäisiä kukkaruukkuja niin Plantagenista löytyy.. Heh! Ihan näin ilmaista mainontaa heille.


Kovin on kesäisen näköisiä kuvia. Totuus on kuitenkin ihan eri. Kuvatessa takanani oli vielä melkoiset kasat lunta ja loskaa, kuraa, liejua.. Yäks.. Mutta kyllä nämä kukat vain piristävät kivasti!
6 kommenttia:

Lovviisa kirjoitti...

Ei kessää iliman orvokkeja...:)

Ruusa kirjoitti...

Pakko lähtee, ei auta :) Orvokkeja lisää!!

Mäkin ihastelin niitä ruusuruukkuja! Ne oli aivan ihania..mutta sinisiä..

Ihanaa viikonloppua!

xxxxx kirjoitti...

Ihan totta, mulla oli eilen samat puuhat. Meidänkin pihamaalla on vielä muutama aika ISO lumikasa mutta muuten aika keväiseltä vaikuttaa. Orvokit ja ruukkunarsissit istutin minäkin eilen ja keräsin ison nipun pajunkissoja. Laitoin nekin ulos isoon kukkaruukkuun, jos säilyisivät vähän paremmin siellä kun sisätiloissa on nämä kaksi yli-innokasta koristelijaa;-).

Iloista viikonloppua teille kaikille!
ps. mitä ihanuuksia sulla on tuossa alhaalla myynnissä, pitää heti käydä kurkkimassa!

Pieni Lintu kirjoitti...

Lovviisa, aivan--pakkohan niitä on aina ostaa. ;)

Ruusa, jep oli siellä vihreitäkin muuten. Mutta jos olis ollut vaikka jotain kerman värisiä tms. :P

Aamunkukka, kivaa viikonloppua!!! ♥

Elisa LPP kirjoitti...

Voi, miten kaunis ja herkkä tuo sydän on!
Sopii niin kevääseen ja herkkiin ensimmiäisiin orvokkeihin..

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos kommenteista! :)