sunnuntaina, maaliskuuta 20, 2011

Online-laskureista

Taannoin kirjoittelin kuinka ärsyttävä "How to make money" pomppaa pop uppiin kun yrittää eräissä blogeissa kommentoida tai klikkaa vanhempia julkaisuja. Olisi niin kiva kommentoida, mutta ei viitsi millään jos näkee että jaahas tässäkin blogissa on alakulmassa toi online-laskuri Radar Stats.

Firefoxilla se sivu aukeaa
Explorer huomauttaa että yrittää avautua ponnahdusikkuna
Safarilla ei tule mitään
Chromellakaan ei näyttänyt tulevan myöskään

Firefoxia yleensä vissiin useimmat käyttää. Olisi ystävällistä ja oikein mukavaa jos viitsisitte vaihtaa jonkun toisen laskurin!!! Hih! Kiitos!


Mukavaa sunnuntaita!6 kommenttia:

Sokrutin kirjoitti...

Explorer käytössä ja sama laskuri ilmeisesti kuin sulla. Ilmeneekö ongelmaa mun blogissa?

Jessika kirjoitti...

tuleeko mulla sellainen, on nimittäin kyllä ärsyttävä

Unknown kirjoitti...

Se on tosi ärsyttävää ja inhoan muutenkin kaiken maailman mainoksia.
Räjähdin nauruun sun postista. Ollaanko jo liikaa täällä virtuaalimaailmassa kun tunkee uniin. Onneksi vielä erotetaan mikä on oikeaa maailmaa ja mikä virtuaalista. Olen kyllä ollut nuoruudessani kahvion työntekijä mutta kansallispukua ei ollut päällä ja olin Hämeenlinnassa en Saarijärvellä.
Ai hitsi tää oli hauskaa ja sai taas hymyn huulille KIITOS:)

Pieni Lintu kirjoitti...

Sokrutin, ei oo sulla eikä Darkangelillakaan sitä. Siis toi ärsyttävä on se joka tulee selaimen alapalkkiin sellanen pieni loota jossa lukee montako on online.

Henrietta, heh..joo saattaa olla näin. :D

kaari3 kirjoitti...

Minä hyppään heti pois, jos sivulla lukee "yksi lukija sieltä ja sieltä". Kommenteilla voi kivasti ilmaista, että olen käynyt ja nauttinut sivuistasi <3. Kuten tänään.

Laura kirjoitti...

Ai, niin siis online laskuri eli ei kävijälaskuri. Huh,mulla ei ole online laskuria ja käytän itse selaimena google chromea :)