tiistaina, maaliskuuta 08, 2011

Möyhevä

Joskus jotain pitää tehdä heti eikä hetken päästä.

Päädyin tänään aivan super ihanaan BLOGIIN,
näin siellä ihanat lattiatyynyt,
otin kankaani esiin, piirsin kaavan,
leikkasin, ompelin, silitin, täytin.


Jos mä tykkäisin oikein värikkäästä sisustuksesta niin tähän tyynyynhän olisi ollut ihana käyttää oikein kirjavia värikkäitä kankaita. Voi voi sentään! Pitäisi vissiin olla vähän rohkeampi värien käyttäjä. No olkkarin värimaailmaa - beigeä, mustaa, valkoista, harmaata.

Nappikin olisi ollut kiva olla päällystetty kankaalla. Miten sellaisia tehdään? Voiko niitä tehdä itse ja pitääkö olla joku laite?

Ja koska tästä tulee taatusti riitaa lapsilla kumpi siinä saa istua TV:tä katsellessa olen jo leikannut toiseen tyynyyn viipaleet valmiiksi.   ♥    


10 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Beautiful fabrics. Charmaine

Hanna kirjoitti...

Oi oi että ihana!! ♥

PikkuBertta kirjoitti...

Minä olen ollut samanlaisen brojektin kimpussa eilen,tänään teen loppuun....kaavoja vain ei ollut..mistä sinä ne löysit...ja laitoitko alapuolelle vain yhden ison ympyran...

Marianne kirjoitti...

Mä ihailin kans noita samoja tyynyjä samaisessa blogissa eilen, kertakaikkiaan ihania!
Supersuloiset kankaat tuossa sun tyynyssä :)

Riitta kirjoitti...

Mä taisin eilen myös samaisessa blogissa piipahtaa ja varasin jo kankaat josko tänään tekeisin pari tuollaista. Laitoitko tavallista vanua sisälle vaiko mitä ?
Nappeja voi päällystää mielestäni ihan käsipelissäkin, mä ainakin joskus oon tehny kankaasta reilun kokoisen ympyrän sitten "harsinpistoilla " ommellut ympyrän reunat, pingottanut kankaan napin päälle ja kiristäny harsinlangalla kankaan reunan suppuun napin takapuolelle...ymmärsitköhän? HIH!

eve kirjoitti...

Ainakin tuolla -> http://www.kangastukku.com/?pg=491&page=Group on sellaisia pohjia kangasnappeihin.

Ihana tyyny, huokailen. :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Thanks Charmaine! :)

Kiitos tytöt. ;) Kiitti nappivinkeistäkin, pistetään mietintämyssyn alle.

Ei mulla tähän ollut kaavoja. Levitin sanomalehden lattialle ja piirsin kynää ja narua harppina käyttäen niin ison ympyrän kun siihen sai. Suunnittelin ja jaoin sektoreiksi ja leikkasin yhden niistä irti ja siitä jäljensin kartongille sen sektorin ja leikkasin sen irti ja sen palasen avulla leikkasin kankaista nuo ja sitte hurauttelin vaan toisiinsa kiinni. Keskustasta tuli kummallinen ja ruma ja sitä piti harsia kääntöpuolelta nätimmäksi ja sitten toi iso nappi tietty peittää sen myös. ;) Sen ison ympyrän sitten lätkäsin yksivärisen kankaan päälle ja leikkasin sen muotosen palasen - olis tietty nätti jos jaksaisi tehdä kääntöpuolenkin noista sektoreista, mutta siinä olisi tietty haastetta sitten saada saumat kohdilleen. ;)

Meillä on makkarissa sängyllä ollut kaksi isoa 80x80 koristetyynyä joissa Jyskin sisätyynyt, nää on jo aikansa eläneitä ja sillai muotonsa menettäneet niin käytin toisen sisätyynyn sisälmyksen tähän ja voitte kuvitella että sitä vanua kyllä uppoo tälläseen lattiatyynyyn PALJON. :D

Muistinkohan vastata kaikkiin!?

Lilli kirjoitti...

Mahtavan idean annoit, kiitos. Taidan tehdä tuollaisia lastenhuoneeseen, kunhan sen sisustus etenee... Ja muutenkin on aika monta projektia kesken! Tosi hyödyllinen tuo sinun tarkempi ohjeistus, olen vähän avuton noiden ohjeiden itse keksimisessä =)

Unknown kirjoitti...

Voi että on ihana ja olen NIIN kateellinen siitä. Olen ihaillut tuon tyylisiä mutta ne maksaa hunajaa ja itse kun viitsin ommella 2-vuotiaan keskittymiskyvyllä kerran vuoteen on tyyny jäänyt saamati:)

Unknown kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.