lauantaina, maaliskuuta 12, 2011

Lintunen

Pieni lintu
Small bird


Mitä luulette? Pitäisikö Pienen Linnun valmistaa pieniä lintuja? Ja jos niin minkä värisiä? Kannattaisiko niitä lennähtää aina välillä Puotiinkin? Pitsisin siivin vaiko ilman pitsiä?

Piirtelin tällä viikolla, tälläisen linnun kaava syntyi - pyrstö pitäisi olla vähän pidempi, muuten omasta mielestäni kovin söpönen.

Jonkinlaisen linnun ompeleminen tai askarteleminen on ollut mielessä jo pitkään ja koska aina kun katson noita Bloggerin tilastoja huvikseni niin tänne blogiin ollaan päädytty Google hakusanoilla mm. linnun askartelu, lintu askartelu, lintu ompeleminen tms., niin onhan täällä jotain lintuakin oltava tarjolla. Hih! Muita vakio hakusanoja on aina kun katson: muumimuki, iltapurjehdus muumimuki, mantelisämpylä, helpot vohvelit, helpot muffinsit. Hauskaa seurata noita hakusanoja tilastoista.


En viitsinyt teljetä pientä lintua pieneen lintuhäkkiin, saa liihottaa vapaana keittiössä!♥   

toivottaa iloista lauantaita!
Voikaa hyvin!


   

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ompa suloinen pieni lintu. Sulla on tosi kiva blogi jota seuraan ahkerasti. Sinulla on niin ihania kuvia joita huokailen että kumpa osaisin kuvata yhtä taidokkaasti. Ompelu jutut on myös erittäin kiinnostavia. T-Arja-

PikkuBertta kirjoitti...

Pienen Linnun pienet linnut on aivan suloisia söpöläisiä ihan tuollaisena...

Lovviisa kirjoitti...

Tullee vaan mieleen lintu Sininen mutta pitsisiipi kyllä söpö:)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitän! :)

Unknown kirjoitti...

Mie haluisin iloisen värisiä todella herskyviä lintuja.

Hanna-Kaisa, Vinkeli-Shop kirjoitti...

olipa taas ihana postaus sulla niin valkeaa ja kuulasta aina sun kuvat!! ei mulla vaan :) mutta tälläisiä pikkulintuja keksin tekaista tilkuista ja helmistä tässä yksi päivä ihan ilman kaavoja vaan vapaalla kädellä leikaksin ja ompelin ja sommittelein tehdessäni ilam suunnittelua.. vinkiksi ideanpoikaseksi jos joku muukin haluaa kokeilla http://vinkeli.blogspot.com/2011/03/paasiaisaskartelua-tilkkutyotiput.html

Pieni Lintu kirjoitti...

Veikeitä lintuja Hanna-Kaisa! :)

VMS kirjoitti...

Paratiisilintuja ja pitsiä pyrstöön, samalla meiningillä kuin noita tyynyjä - monivärisesti :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiva idea. :)