maanantaina, tammikuuta 31, 2011

Top 3


Jee kolmen parhaan joukkoon oli kynäkuvani valittu. Kiitos kiitos! Kuvaa saa käydä äänestämässä ken tahtoo.. Hih!!
I'm in Top 3. Thanks!!!

You can vote HERE.
PS. Pitää vielä mainita, että olen tosi otettu tästä että kuvani on päässyt kolmen parhaan joukkoon. Tykkään kuvaamisesta paljon, haastetta asettaa se, että meidän kamera on n.6-7 vuotta vanha - sillon kun ostettiin niin se oli jo vanha malli ja ollut markkinoilla pari vuotta, eli kamera ei ole uusinta uutta eikä järjestelmäkamera edes. Olen meidän kameraa haukkunut miehelleni, mutta hän aina sanoo, että ei kamerassa ole vikaa - sitä vain pitää opetella käyttämään ja sitä olen tässä puolen vuoden aikana yrittänyt.

PS. I'm very proud to be in Top3. I really like to photograph and it's a real challenge 'cause our camera is about 6-7 years old. So it's about 7-8 year old model. And it's not a systems camera.
7 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Upea on kuva! Ja niinpä - ei se kamera, vaan se kuvaaja! ;);)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos Peikkotyttö Hanna. :) Olen nyt puolisen vuotta kuvannut käyttäen oikeastaan vain ja ainoastaan manuaalisia asetuksia ja ei se niin vaikeaa olekaan mitä luulin - pari vuotta blogia pitänyt ja kyllä ne vanhat kuvat on aivan järkyttävän kamalia. :) Tämä blogin pitäminen on ollut hyvä koulu!

Jolindha kirjoitti...

Todellakin upea kuva! Ja ihan totta, kyllä sitä ihmeitä saa aikaan "huonommallakin" kameralla, kunhan tietää mitä tekee! Minähän siis en todellakaan tiedä. :D

Unknown kirjoitti...

Visst är GG underbara!!! Gillar mest de enkla mönstren och inte för "gulliga" fast jag fick en kanna o skål med blommor av grannnen.

Fina foton du tar!!!

Kram Pia

Lovviisa kirjoitti...

Lämpimästi tervetulloo kammarin lukijaksi:) Kiva että näin löysin sun uppeet kuvat ja blogin...Mukavata viikonalkua sinulle:)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos Jolindhalle ja Lovviisallekin. :)

Tackar Pia!! :)

Nallekauppa kirjoitti...

Äänestää piti, kynäkuva oli niin mun mieleen. :) Tuo on ihan totta mitä edellä on sanottu - ei se kamera vaan kuvaaja.