torstaina, tammikuuta 27, 2011

Kevättää
  ♥ 

Vaikka keittiömme kovin mustavalkoinen onkin sisustukseltaan niin pieniä väripilkkuja löytyy kun kurkkii kaappeihin, koreihin ja purkkeihin.

Olen servettien hamstraaja. Kolme korillista on täynnä servettejä. Tässä vain pilkulliset, osa niistä. GreenGaten suloisia kahvikuppi servettejä sain lahjaksi veljeni vaimolta - kiitos! Näitä ei varmaan malta edes käyttää.Osa ihanista Muumimukeistamme. Uusi Sosuli-muki on ostettava kokoelmaan, se on niin ihanan värinen. Voi kunpa jo tietäisi uuden kesämukin värit.
 Vaihdoin ruskeat patahansikkaat värikkäisiin pilkullisiin, jotka ovat talven uinuneet laatikossa. Ompelemani kärpässieni sävysävyyn.Terveellistä ja epäterveellistä. Molempia tarvitsee aina välillä - eikö niin!!Siirrän lähes kaiken ruokatavaran purkkeihin, lasitölkkeihin tai peltipurkkeihin. Mies aina etsii kaikki purkit läpi kun miettii mitä ottaisi kahvin kanssa. Nämä sisällöt kun vaihtuvat usein, joskus päivittäin. Koskaan ei tiedä mitä missäkin purnukassa on. Eikä se riitä, vaan purkkien paikatkin vaihtuvat.

Kapean valkoisen purkin ostin tässä hiljattain kolmella eurolla. Kyljessä oli punainen teksti HYVÄÄ JOULUA, jonka putsasin pois kynsilakanpoistoaineella. Jouluisaiksi kahvipurkiksi kai tarkoitettu oli.Bright and happy spring colors in the kitchen.


  ♥ 


13 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Ompas ihania servettejä! Minunki pitäis ostaa servettejä lisää, niitä aina tarvii ja sitten kun loppuvat, niin ei kehtaa selaarullaakaan pöytään laittaa :)

Teillä on hirveät määrät noita muumimukeja! Meillä on muutamia, joita on lähinnä saatu lahjaksi. Itse olen ostanut niitä myös lahjaksi ystävillemme täällä. Ihania nuo keksikuvat myös, alko heti makeahammasta kolottamaan...

Mukavaa päivää!

Pieni Lintu kirjoitti...

Maria: Monia mukeja mekin ollaan saatu ja ostan vain ale-hintaisina. ;)

Hanna kirjoitti...

Herkullisia kuvia. Värejä. ♥ :)

Aarre kirjoitti...

Ihanan hempeitä ja samalla raikkaita kuvia.

-Heli- kirjoitti...

Oi että on paljon ihania muumimukeja :) Nuo lasipurkit ja kaikki tollaiset
valkoiset purnukat houkuttelee myös minua :)

Jen kirjoitti...

Very pretty, I love the colors!

Gina Kleinworth kirjoitti...

LOVE LOVE LOVE the cookie jar & bins. I would love to have those in my home.

Unknown kirjoitti...

No juu olet aika kova hamstraan serviettejä..kolme korillista:)
Miedän mies sais varmaan itkuraivelit kun purkit vaihtais sisältöä ja paikkaa koko ajan. Joskus jos joku on vahingossa väärässä paikassa kiukutellaan että muka vaihtelen paikkoja koko ajan...höpö höpö.

-Jassu- kirjoitti...

Ihania hyvänmielenkuvia!

Minäkin olen servettihamstraaja eikä meillä edes koskaan käy ketään kahvilla! :-D Käytetään niitä sitten ihan normaalissa käytössä ruokailuissa, että saadaan taas laatikoihin lisää tilaa. Hullua!

Natalie kirjoitti...

Im really loving how bright your photos are! All of them that are on here. The lighting you have must be AWESOME.

Elizabeth Lyng kirjoitti...

I love all the coffee mugs - they are so cute and pretty!

Elisa LPP kirjoitti...

Ihanuus postaus ♥
Tätä oli ilo lukea ja katsoa!

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitokset kaikille!

Thank you all!!!