tiistaina, joulukuuta 21, 2010

VillasukkaprojektiTsekkaas TÄMÄ villasukkahaaste jos et vielä sitä nähnyt! Kaikki mukaan haasteeseen - osasit kutoa tai et! Ihan leikkimielellä! Voidaan sitten yhdessä ihastella toistemme sukkia tai saada hyvät naurut jos vaikka epäonnistutaan!

Minun sukkaparini on valmistumaan päin; ensimmäinen sukka päättelyä vaille valmis ja toinenkin alullaan. Voi miten onnellinen olin kun onnistuin saamaan ihan kelvollisen sukan. Sitä tulee pienestä onnelliseksi!

Teen sen virallisen sukkapostauksen sitten kun saan molemmat valmiiksi ja ehdin niitä kuvaamaan!Check out THIS playful woolen socks Challenge! Everyone can participate and there is no timelimit!

This is my second pair of woolen socks. I made my first pair 'bout 15 years ago. So I'm not really good at this. But I'm very proud of this achievement: First sock ready!! Jiihaa!

Happiness.

Photobucket


♥  ♥  ♥

11 kommenttia:

Elämän Helmiä kirjoitti...

Hienoo! Täällä on valmistunut parit sukat per viikkoa, jos ei enemmänkin.
Uteliaana odotan sukkapostausta.
-päivi-

kanaemo kirjoitti...

Hyvä, hyvä! Siitä se lähtee! :) Täälläkin on nyt ne keskeneräiset sukat saatettu valmiiksi ja seuraava pari on aluillaan.

Peppi kirjoitti...

Huiii miten nopeesti! Hienoa! Täällä aloitellaan viimeistä neulottua joululahjaa - kauluri pitäis tehdä.. Tänään kyl kävin jo varuilta katsastamassa kaupassa, ett mitäs jos en ehdi... Eikun neulomaan! :)

Iibu Biibu kirjoitti...

Ihanaa seurata sukkien valmistumista täällä. Itse opin viime kesänä sukan kantapään teon ystävien opastuksella ja jokunen on tullut tehtyä. Mutta nauraakkin saa nimittäin nyt työn alla olevissa sukissa raita värit menikin väärin. laitan kuvaa blogiini kun valmistuu
terkuin Biibu

Ashley Sisk kirjoitti...

Oh how crafty! And I love how you've photographed them!

Susan Anderson kirjoitti...

Nice job! They look great, especially in that white basket.

=)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos! Thank you!!! :)

Unknown kirjoitti...

Thank you for linking up. Wow a sock. I am always put off by three or more knitting needles. I can knit scarves and jumpers. Charmaine

Perla kirjoitti...

Wow! Sinä oot nopee! Etkä tainnut tarvita apua kantapäänkään kanssa :).

Pienennä vinkkinä sukkapuikkoja inhoaville (kuten allekirjoittanut), sukat, lapaset, pipot yms voi neuloa myös magig loop-tekniikalla pitkällä pyöröllä (jopa 2 sukkaa yhtä aikaa) tai jos se ei tunnu omalta, myös kaksilla pyöröillä (tietysti samanpaksuiset, ellei tule jotain sellaista mallineuletta teräosaan päälle, jossa kerrostiheys poikkeaa suuresti sileästä pohjasta, silloin voi olla myös eri kokoiset, että saa tiheyden täsmäämään, kaapelin pituudella ei ole merkitystä) silmukat jaetaan puoliksi puikoille ja sitten vaan neulotaan puikko kerrallaan. Googlettamalla löytyy ohjeita/videoita, ainakin englanniksi. Myös puikoilla on merkitystä, puiset ei ole niin liukkaat kuin perinteiset metalliset, niiltä silmukat ei tipu niin helposti.

Fairchildstreet, you do not need to have that many needles to knit a sock (or anything else traditionally knitted with dpns) in the round. You can use magig loop or my favourite two circular needles (same size of course, unles you use pattern in the instep that has different row gauge than in stockinette at the sole and by using different sizes you get the gauge even, length of the cables does not matter), just google magig loop or knitting in the round with two circular needles for advise and videos of the techniques. Also material of dpns makes a difference, wooden are not so slippery as metal ones.

Pieni Lintu kirjoitti...

Perla: Sounds difficult!! :D

leigh hewett kirjoitti...

You are talented!