lauantaina, marraskuuta 20, 2010

Vaahtokarkki

Ompelin ystävälle pyynnöstä vaunuihin laitettavan sydämen.

"ETHÄN KOSKE MINUUN"

Ystävällinen mummo-karkote. Voi kunpa tämän olisi keksinyt silloin kun omat ovat olleet vauvoja. Tosi useasti sai olla hienovaraisesti vihjaamassa, että jos nyt ette kuitenkaan ihan kasvoihin tai käsiin koske likaisilla käsillä.

Sydämestä tuli tosi suloinen - ainakin omasta mielestäni! Hihii! Oikea vaahtokarkki! Ja olen aina innoissani kun saa väkertää jotain vaaleanpunaista.Cute heart for a baby buggy.

"PLEASE DON'T TOUCH ME"
♥    ♥    ♥


Aurinkoinen lauantai!!19 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Kiva idea ja kaunis:)

_Ienny kirjoitti...

tosi ihana sydän!! :)nätti blogi muutenkin :)

Ilona kirjoitti...

Voi että, onpas hyvä mummonkarkoitin ja kauniskin:)

Elämän Helmiä kirjoitti...

Ihana idea! Pitääkin heti alkaa ompelemaan, kunhan sukupuolen tietää, tai sekään ei haittaa,kun vaunut ovat ruskeat ja limen vihreät, niin ovi tehdä limen vihreän jo oikeastan valmiiksi.
-päivi-

Jonna kirjoitti...

Aikas hieno! todella hyvä idea, pysyy mummot ja muut poissa vaunuja ja vauvaa sorkkimasta ;)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos! :)

Unknown kirjoitti...

Sulla on nätti blogi! Kiva kun tulit lukijakseni, niin löysin vastavierailulle:)

Mummonkarkotin on nätti, mutta funktio minulle..hmm..epäselvä...Minä kun olen niitä, jotka kannattaa mummojen koskettelua, kurkkimista ja hypistelyä. Ja bakteerikasvatusta:P

Pieni Lintu kirjoitti...

Leena: Minä olen myös sitä mieltä, että bakteereja pitää saada - en esim. ole koskaan keittäny tutteja lattialle putoamisen takia tms. Mutta se että jos vaikka joku tulee vessasta ja pesemättömin käsin koskee vauvaan, on ällöttävää ja vauva saa suuhunsa kolibakteereja, kaikki tälläinen voi olla hengenvaarallistakin. Eikä kukaan varmaan vastasyntyneelle mitään oksennustautiakaan halua!?

Toki sellasta normaalia likaa ja bakteeria on turha pelätä. Juuri luin eräästä lehdestä, että jos lapsena saa bakteereja niin aikuisena on pienempi riski sairastua hengenvaarallisiin tauteihin. Oli tutkittu USA:ssa asuvia ja jotain köyhempää maata, taisi olla Filippiinejä.

Kiva kun Leena löysit sinäkin tänne ja tervetuloa! ♥

Esmeralda kirjoitti...

Kaunis! Ja oikein kiva idea. Harsoissa olenkin nähnyt moisia tekstejä. :)

Minttunen kirjoitti...

Tulin vastavierailulle :)Olenkin lukenut blogiasi jo jonkin aikaa.
Tuollainen olisi saanut olla meidänkin vauvalla silloin vuosi sitten+itsellä paidassa raskausaikana..Kaikki tutut ja tuntemattomat kaupassa lääppi mahaa lupaa kysymättä ja en tykännyt yhtään.

Kati - Kylätien termiitit kirjoitti...

mulla on -75 vaunuissa ollut vastaava muovinen, jossa luki "älä koske minuun" - se on mulla vieläkin tallessa :o)

Iita kirjoitti...

Tosi suloinen sydän kyllä :) Tosin Leenan kanssa olen samoilla linjoilla siitä että mummot saavat ihan vapaasti tulla vauvaa/lasta ihastelemaan. Tosin en myöskään ennen ole ajatellut että joku mummo tulisi likaisin käsin vauvaa hiplaamaan, vaikka sekin varmasti on paljon mahdollista *yöks*. Yleensä vaan tuntuu tosi mukavalle saada joku mummeli hyvälle tuulelle kaupassa niin pienellä asialla kuin vauvan/lapsen ihastelulla. Tosin minä kuulun myös niihin joita ei hirveästi häirinnyt vaikka joku ventovieras tuli hiplaamaan raskausmasua. Musta se vaan oli jotenkin hupsua että ihmiset on niin innoissaan toisten masuista ;)

Anonyymi kirjoitti...

Sydän on söpö, meillä ei kyllä koskaan ole vauvoja hiplaavat mummot tai muutkaan olleet ongelma :) Toki monet on halunneet vaunuihin kurkata, mutta en muista että koskaan kukaan vieras olisi tosiaan halunnut vaunuissa olevia vauvojani (siis ei esikoista eikä kuopusta) silitellä. Sen sijaan ärsytti, että miten vaikea anopin oli vauva-aikana muistaa pestä kätensä meille tullessaan... Joku eteisessä roikkuva sydän, jossa lukisi "pesethän kätesi ennen kuin kosket vauvaa" olisi ollut meille tarpeen...
- Tiitiäinen

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteistanne ja mukavaa iltaa! :)

miukuli kirjoitti...

Komppaan tuota aikaisempaa tekstiä tuosta paidasta.
Minulle oma tila on tärkeä. Vieraiden ihmisten "hyökkäilyt" ilman lupaa olivat raskausaikana jokseenkin ahdistavia. Kiva olisi ollut, että olisi kysytty ainakin lupa mahan taputteluihin :)

Toisinaan myös koira tarvitsisi tuollaisen tekstin.
Jos on pieni ja arka koira, voi olla ahdistavaa joutua ihmisten silittelyiden "uhriksi". Kaikkia kun ei aina kerkeä ohjata silittelemättömyyteen ennen käden ojentumista.

Eva-Liisa kirjoitti...

Hyvä idea!!

Mimi kirjoitti...

Noin kauniissa paketissa viesti ei varmastikaan loukkaa ketään :) Hyvä idea ja söpö toteutus :)

Nanna kirjoitti...

Mahdottoman hyvä idea!

Pieni Lintu kirjoitti...

Miukuli, Liisa, Mimi ja Nanna - kiitos kaunis teillekin! :)