keskiviikkona, marraskuuta 10, 2010

Mainosten uhri


Usein jää mainokset selaamatta.
Tänään selasin kuitenkin KappAhlin
tarjousläpyskän.

Siis tuo punainen ruutumekko olisi niin ihana!
Eri juttu sitten miltä se näyttäisi päällä.
Pitäisi varmaan käydä kokeilemassa.

Muutenkin KappAhlin vaatteet ovat välillä vähän mysteerejä,
ostaako S vai M vai joskus käy sieltä jopa XS. Yleensä S.

Kurkin innostuneena netistä mitä muuta uutta olisi.
Tuo musta hame olisi myös aivan upea.
Pojille olisi ToyStory-paitoja.
Varmasti olisivat mieluisat,
mutta miten käy noille kuville pesussa!?

Nämä voisi ostaa esikoiselle.
Osa vanhemman pojan paidoista
siirtyilee pikkuhiljaa pikkuveljen kaappiin.Pitäisi miettiä ja katsoa ALEista jo vähän eskariakin silmällä pitäen vaatteita. Jotain käytännöllisiä, basicia. Tuskin mitään söpötysvaatteita kannattaa lapselleen pukea eskariin - saa pian kiusausta osakseen!? En tiedä.

Pitääkö lapsen alkaa pukeutua tylsästi kun astuu koulumaailmaan?11 kommenttia:

Terhi kirjoitti...

Oi miten kivoja kaikki postauksessa olevat vaatteet. Nuo Toy Storyt on pakko käydä katsastamassa! Mä oon pukenut esikoiseni ehkä hieman erilaisempiin vaatteisiin eskariin ja nyt ekaluokalle kuin silloin kotonaollessa. Ystäväni tyttöä kiusattiin koulussa monena vuotena, kun hänellä oli kauniit ja siistit vaatteet, eivät olleet edes mtn merkkivaatteita. Lopulta suostui pukemaan vaan sellaista, mitä kavereillakin on. Lapset osaavat monessakin suhteessa olla tosi julmia toisilleen.

Ruusa kirjoitti...

Ompa aika kiva mekko, tuollaista voisi vaikka käydä kokeilemassa! :)

Kaisa kirjoitti...

Oman kokemuksen perusteella KappAhlin paidat kestää huomattavasti paremmin kuin Lindexin ja H&M:n.Kiva mekko,tuota kuosia hunkuisin itselleni mutta imetysaikana kaikki ylimäänäinen hörhelö rinnuksilla on vaan liikaa :)
Ja kun pohdit että saako lapsi erottua vaatteillaan niin oon miettiny itsekin.Puen lapset aika pitkälti Melukylän lapset-tyyliin ja mies totesi että söpöä joo mut
isompana pitäis lieventää linjaa ettei tuu kiusatuks polvihousuistaan..Tiedä sitten,riippuu varmasti lapsestakin,mistä itse pitää ja minkä verran itsetunto kestää mahdollisia huomautuksia.Vielä saan onneks rauhassa leikkiä nukkeleikkejä omillani :)

Niinu kirjoitti...

Kävin jo vähän aikaa sitten kommentoimassa mutta virhettä pukkasi:( kokeillaan uudestaan!
Kävin tänään Kappahlissa ja näin tuonkaltaisen mekon jo kaukaa; väri kiinnitti huomioni,se oli turkoosi-ruudullinen,ah,ihanaa!
Mutta koot loppuivat jo 122-senttiseen...olisin itselleni halunnut ja ehkä tyttökin olisi tykännyt:)
No,huomenna on Klubi-päivä,ehkä käyn uudestaan paremmalla ajalla katselemassa...

maman kirjoitti...

Uusi lukija vilkuttaa (http://stellassecondhand.blogspot.com/) ja jättää heti jäljen! Kivoja Kappiksen vaatteita pitkästä aikaa, pitääkin käydä livenä katsastamassa. Meillä esikko on rakastanut värejä, varsinkin vihreää, ja paidoissa ovat seikkailleet usein hauskat eläinhahmot. Kunnes maanantaina tuli aamupukemisella tiukka ei pingviinipaidalle: tuolle voi joku nauraa tarhassa. Siis kamalaa :( Poikanen 4 v. käy parina päivänä viikossa päiväkodissa, kavereita ja kivaa riittää, mutta siellä tehdään näköjään jo eroa vauvoihin ja isoihin poikiin = hurjia juttuja pitäisi saada. Autot yms. moottoripärisijät sekä raidat vielä kelpaavat sentään ja kotona voi pukea rauhassa apinan päälleen. Mutta silti. Niisk.

Esmeralda kirjoitti...

Kauniita vaatteita olet bongannut. Hame näyttää tosi kivalle. :)

Kyllähän se lasten pukeutuminen kouluun mennessä taitaa muuttua.
Meillä poika vielä eskarissa meni hyvin pitkälle äidin valitsemilla vaatteilla, mutta nyt ekaluokkalaisena ei käyttäisi muuta kuin farkkuja ja huppareita. :/ huoh... Tylsällehän se äidin mielestä tuntuu. Ei ainakaan meillä ole tullut ilmi, että ryhmäpaineesta jouhuisi, monella eri tavalla pukeutujia löytyy luokasta.

Mukavaa viikonjatkoa!

Tuire kirjoitti...

Ihania vaatteita! Tykkäisin tuollaisesta mekosta. Taidan myös hakea Dalmantialaiset pukin konttiin. :)
Kiitos blogivierailustasi!

Tuire kirjoitti...

Ihania vaatteita! Tykkäisin tuollaisesta mekosta. Taidan myös hakea Dalmantialaiset pukin konttiin. :)
Kiitos blogivierailustasi!

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos kivoista kommenteista ja tervetuloa uudet lukijat - lähden kohta kierrokselle kurkkimaan mistä tulitte. :D

Jep näinhän se menee, että lapset kasvaa söpöyksistä ulos - meillä kun pojat on kotona niin eivät saa vaikutteita vielä tarhakavereilta tms. "Onneksi" esikoinen on innostunut pääkalloista sun muista, jotka mun mielestä ei oo kivoja ollenkaan.

Meillä sentään on vielä 3-vuotiaskin jota saa pukea niin ku mä haluan. ;)

Mä en taida mekkokaupoille tänään päästä, olisi ollut kaikki -25% clubilaisille, mutta olihan siinä alelapussa parit kupongitkin samalla tarjouksella..

Nanna kirjoitti...

Mukavan näköisiä vaatteita, harvemmin tulee KappAhlissa käytyä, mutta nyt taidan seuraavalla kauppareissulla poiketa! :) Kiitos näistä vinkeistä :)

Mindianna kirjoitti...

Minä kävin tuon mekon hakemassa ja heti piti laittaa päälle, kun kotiin pääsin :). Aivan ihana minusta!