torstaina, marraskuuta 18, 2010

Lumme

Olen nyt viime viikot käyttänyt pääasiassa niitä pesupähkinöitä. Ei mitään valittamista, tosin olen laittanut tahranpoistoa tahroihin ennen pyykkiin menemistä. Onhan siinä vaivansa, mutta...


Pesupähkinöistä juttua TÄÄLLÄ sekä TÄÄLLÄ.

Eilen piti ostaa valkopyykille pesuainetta, en ole vielä ehtinyt tutustua niihin luonnonmukaisiin valkaiseviin aineisiin. Kaupassa näin nyt tätä Lumme-pesuainetta, josta joku pesupähkinäpostaukseen kommentoikin käyttävänssä. Joten tätä nyt ostin valkopyykille.

Kuulostaa jokseenkin ympäristöystävälliseltä vaihtoehdolta:

Pyykinpesuaineet ovat ympäristömerkittyjä, fosfaatittomia, zeoliitittomia, säilöntäaineettomia ja väriaineettomia. Ne eivät myöskään sisällä optisia valkaisuaineita tai muita tarpeettomia lisäaineita. Osa tuotteista on saatavilla myös täysin ilman hajusteita.

Iloista torstaita!!


3 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Mä ostin tuota mietotuoksuisena mainostettua kirjopyykinpesuainetta, nestemäisenä. Tuoksu olikin melkoinen yllätys. Annostelin vielä aika niukasti vaan silti meidän pyykki tuoksui voimakkaasti tuolle pesuaineelle. Eikä se minusta ollut edes hyvä tuoksu. Mun oli pakko jättää käyttö siihen kokeiluun kun minusta jopa Omo tai Ariel tuoksuu vähemmän.

Pesutulokseen olin tyytyväinen, ihan kovimpiin rasvatahroihin se ei toiminut, mutta niihin voi laittaa sitten tahranpoistoa.

Pieni Lintu kirjoitti...

Ai jaa-mä just inhoan jos pyykki tuoksuu voimakkaasti. En ole vielä pakettia avannut. Ostin kyllä jauhetta. Toivottavasti ei haise. :/

Laura kirjoitti...

Olen tuota Lummetta (Grumme ruotsiksi) raahannut aina ruotissa käydessä :) Minusta se ei pahemmin tuoksu, käytän sitä kirjopyykille tarkoitettua kestovaippoihin. Muuten muulle pyykille olen ostanut niitä, jossa on huuhteluaine samassa. Harmi, että niitä ei saa Suomesta.