tiistaina, marraskuuta 23, 2010

Hirviöitä...suloisia sellaisia!Kiitos Iinulle vinkistä. Nämä oli söpösiä!

Ompelin kaksi omille lapsille ja kaksi menee lahjaksi.
Lasten lempivärit kankaissa!

Pojat tykkäsi näistä tosi paljon, ottivat unileluiksi.
Ja on näillä leikitty kaikenlaisia hirviöleikkejä!
Selkeät kuvalliset ohjeet ja tulostettavat kaavat jokaisen omaan käyttöön saat TÄÄLTÄ! Minä lisäisin seuraavaksi kyllä kaavaan saumanvarat..kovin nysät tuli kätösistä näin. Selvästikin kuvissa kangaspala leikattiin kylläkin ilman saumanvaroja.

Minulla ei ollut huopakangasta ja kaikki osat ompelin ompelukoneella kiinni, hampaankin ompelin ompelukoneella valkoisella langalla. Yksi mörreistä menee vauvalle joten on hyvä, että kaikki on kiinni kunnolla. Muutoinhan näille olisi voinut laittaa vaikka nappisilmätkin. Vain mielikuvitus on rajana!

RevoluzZzionary Monster: The tutorial, pattern and the pdf download is for personal use only! No commercial use allowed. Thank you for the pattern!!


♥   ♥   ♥

5 kommenttia:

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Kivoja! Ihanat kankaat :)

PaaPii kirjoitti...

Aivan ihania ♥

Kutuharju kirjoitti...

Ihkuja! Voi että on hellyttäviä mörköjä. Harmi kun ei ole taaperoita enää. Mutta voisinhan tehdä yhden hirviön itselle unileluksi, tuolle ei mies olis mustasukkainen :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kutuharju: Tuo karkottanee pahat unet pois! ;)

Kiitos teille! :)

Marjuli kirjoitti...

Ihania! Muistan nähneeni tuon ohjeen jossain, kun vuosi sitten innostuin tekemään pehmoja. Nää on tosi söpöjä, kelpaa kyllä lahjaksikin antaa :)