perjantaina, syyskuuta 03, 2010

Arkivaatetta ja arkista viihdykettä
Esikoiselle paita NameIt

Tykkäsin pienenä tästä ihan valtavasti - sitä odotettiin innolla, että jos vaikka joskus tulisi TV:stä, sitten kun se tuli niin kesti muutaman minuutin. Se oli niiiin jännittävä ohjelma jotenkin. Omat lapseni nyt katselevat tätä usein, löytyy kaksi DVD:tä. On se helppoa nykyään kun tahtoo katsoa jotain lastenohjelmaa niin sen kun laittaa DVD:n pyörimään. Tai esim. Vaaleanpunaisia panttereita on Youtube pullollaan, se oli  myös sellainen luxus-ohjelma, jota odotti pienenä jos se sattuisi tulemaan ja taas muutaman minuutin hauskuus ja taas viikkojen odotus. Ei nämä nykyajan lapset suostuisi moiseen kun ovat tottuneet, että netistä löytää sitä ja tätä.


Aika karmea tämä musiikki


10 kommenttia:

 1. Olipas hauska yhteensattuma, minä nimittäin ostin eilen H&M:ltä tytölle Barbamama paitoja :-)

  VastaaPoista
 2. Katselin niitä että olivat suloisia, samoin vauvojen bodyt! :)

  VastaaPoista
 3. Kivoja juttuja oot pojille löytänyt! Mä ostin meidän pikkuneidille tuon samaisen punaraidallisen Bamse-paidan, kun se oli tyttöjen osaston rekissä. Myöhemmin se oli siirretty poikien osastolle, joten nappasin tyttöjen puolelta vielä vastaavan pinkkiraidallisen :)

  VastaaPoista
 4. Mä ostan paljonkin tyttöjen puolelta pojille. :) Jos vaan malli ja väri natsaa!

  VastaaPoista
 5. Noita All Kids -paitoja pitäisi hakea meidänkin viikarille! :)

  VastaaPoista
 6. Hihii,mäkin odotin aina penskana Barbababaaaa..Oliko toi musa sillonki noin karmee?! :D Aika taitaa kullata muistot ;)

  VastaaPoista
 7. Ooo. ihana toi Nam It paita.

  Hei mitä teit kävijälaskurille että pelittää?

  VastaaPoista
 8. Sokrutin: Laitoin ihan uuden, klikkaa sitä laskuriani niin pääset sivuille. Possumama vinkkas tosta blogissaan, kun tossa voi laittaa alkusumman mistä lähtee laskemaan. En tarkkaa muistanut, mutta laitoin 180 000, jotain semmosta se oli ennen kuin toinen sivusto lopetti kaikkien laskurit.

  VastaaPoista
 9. Juu, huomasinkin et kun sitä " ei toimivaa" klikkasi niin tuli ilmotus että laskurit on poistettu jne. Pöh. No nyt on eri laskuri. Kiitos!

  VastaaPoista