tiistaina, elokuuta 31, 2010

Turha!?Tämän viikon mustavalkoisen kuvan aiheena oli TURHA;En voinut tänään kaupassa vastustaa tätä söpöistä mustaa naulakkoa. Kotona pohdin mihin sen laittaisin, 5-vuotiaamme sanoi, että keittiöön tietenkin kun siinä on kannuja. Yhdessä etsittiin sopivaa paikkaa tuloksetta ja poika totesi, että "ei sille nyt löydy tilaa kun täällä on jo niin paljon koristeita". Hmm..totta! Onkos tämä nyt sitten turha!? No ainakin siihen asti kunnes keksin paikan.


Kuvan otin mustavalkoisen pöytäliinan päällä, kuvan muutin kuvankäsittelyohjelmalla Grayscaleksi, mutta eipä tuo sävy juuri alkuperäisestä muuttunut - oli valmiiksi jo mustavalkoinen.

Mistä tässä on kyse??! Mustaa ja valkoista-blogissa on joka viikko haaste, kuvat pitää olla mustavalkoisia tai seepian värisiä. Teema on aina eri! Osallistuin nyt itse ensimmäistä kertaa, toivottavasti en pallikoi linkityksiä ja olen ymmärtänyt kaiken oikein.
7 kommenttia:

Sarppu kirjoitti...

Turha tai ei, mutta kaunis kun mikä :)

ursulakatariina kirjoitti...

Ei ollenkaan hassumpi turha... Tiedän muutamankin seinän, jossa roikkuessaan tuo ei olisi turha, mutta toisaalta esimerkiksi meikäläisen seinillä tuo tuntisi olonsa varmasti melko turhaksi.

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos teille kommenteista! :)

Korppi kirjoitti...

Kaunis "turha", kyllä sille paikka löytyy :)

tetra kirjoitti...

Lait vaik komeron/kaapin seinään..siks aikaa

arleena kirjoitti...

Kaupassa harkintakyky joskus pettä ja kotiin tullessa huomaakin, että en tätä tarvitse kun ei paikkaa löydy.

Irwikissi kirjoitti...

Itselläni ihan sama vika... :| Aina tulee haalittua kaikkea kaunista ja ihanaa - ja joskus jopa käytännöllistäkin - vaikkei tosiasiassa olisi enää edes TILAA!! =0 Joten sinänsä ihan turhaa tavaraa, mutta toisaalta; voiko mikään kaunis olla turhaa?! =)

Tervetuloa mustavalkomaanantaihin, Lintunen :)