torstaina, elokuuta 26, 2010

Sininen hetki


En minä oikein siitä tykkää, mutta opettelen. Olen joskus nuorena saanut liika-annostuksen siitä.

Nyt yritän pikkuhiljaa tykätä - nimittäin sinisestä väristä.
Nuuskamuikkunen on mun lemppari Muumeissa. Harmi kun tämä muki on sininen, kuten niin monet muutkin Muumimukeista. Tykkään kaikista niistä raikkaista, pinkeistä, vihreistä, limen värisistä, keltaisista..kesämukeistakin.. Siniset ovat jääneet vähälle käytölle - kuvassahan tämä näyttää toisaalta ihan kivalta!

Liinan olisi tietenkin pesun jälkeen voinut silittää paremmin. Pahoittelen.Illat hämärtyy - kynttilää voi polttaa rauhassa kun lapset ovat menneet untenmaille. Kofeiiniton tee maistuu iltajuomana ja lämmittää, on jo kovasti vilpoisaa.
Lapsellisen sinisin terveisin,
PS. Kiitos sinä ihana ihminen, joka varastit ulkoa muutaman euron arvoisen, mutta tosi kivan ja nätin kynttilälyhdyn. Kyllä nyt varmasti kelpaa tunnelmoida pimeinä syysiltoina ja polttaa kynttilää. Kiitos nyt oikein paljon.

14 kommenttia:

Hanna-Kaisa, Vinkeli-Shop kirjoitti...

kiitos ihanan tunnelmallisesta kuvasta..muumimukit on niin söpöjä jo itessään saati sitten noin kaunilla liinalla asetelmassa..

tosi ällistyttävää et joku varastaa pihalta kynttilälyhdyn!!?? ihme touhuu.. ettei vaan olis lapset asialla, eikai kukaan aikuinen nyt sentään kehtaa..???

Hipsu kirjoitti...

Ihmiset on ihan uskomattomia, vaikka mitä viedään, jopa hautausmaalta lyhtyjä!
Todella harmillista että teidän lyhty on viety :(

Minäkään en ole sinisen ystävä, en ole ollut koskaan. Meiän vanhemmat on joskus pitäny kotia sinivalkoisena, ehkä se juontaa juurensa sieltä, tai sitten vaan koskaan en ole pitänyt. Nyt kun tumma sininen tuli taannoin myymälöihin minä hurahdin siniseen ja valkoiseen, niiden liittoon ja ensimmäistä kertaa aloin ostaa tummaa sinistä myös pojille.
Tätä hetkeä en ikinä uskonut tulevan, en koskaan voinut kuvitellakaan pitäväni sinisestä.
Edelleenkin kaikki muut sinisen sävyt on aivan out, mutta se tumma sininen, sekä sininen ja valkoinen raitoina on in.
Eniten kuitenkin minulla itselläni.

ps. meillä on kaksi muumimukia, joista toinen tämä nuuskamuikkunen, koska sopi niin hyvin miehelle ;)

Pieni Lintu kirjoitti...

Joo en voi kuin ihmetellä minäkin, vaikka rahallinen menetys ei kova ollut niin harmittaa. :( Ja miettii miten typeriä ihmiset voi olla.

En usko, että lapsi olisi vienyt kun tuo oli aika korkealla koukussa roikkumassa. Onhan näitä tapauksia kummallisia kun esim. miehen työpaikalta kaksi miestä meinasivat varastaa rappukäytävän ala-aulan maton, jonka siivoaja oli nostanut ulos pariksi minuutiksi. Heittivät maahan ja lähtivät juoksemaan kun ne havaittiin - mitä jokukin tekee semmosella kuramatolla?

Sokrutin kirjoitti...

Muistatko kun meiltä varastettiin mun kukkaruukut! Hitto et ihmiset on järjiltään.

Pieni Lintu kirjoitti...

Sokrutin, joo tuli mieleen että teiltä vietiin jotain mutten muistanu oliko ne lyhtyjä vai ruukkuja - ei oo kaikki tallella semmosella.. :/

Sokrutin kirjoitti...

Isot painavat kiviruukut. Niitä ei ollut pikkupojat kannellut. Ne on ollu pakko laittaa autonperään, hyvä että itekkään siirrellä jaksoin. Törkeetä! Harmittaa ihan sikana kun vähistä ekoista äitiyspäivärahoista kymmenen vuotta sitten ostin ensimmäiseen omistusasuntoomme. Joten tiedän sun fiilikset, vaikkei oliskaan arvokasta niin todella törkeetä. Se loukkaa yksityisyyttä.

Pieni Lintu kirjoitti...

Näinpä!!

Hanna kirjoitti...

Tunnelmallisia kuvia. ♥

Todella ikävää että joku kehtaa toisten pihalta jotain viedä! Törkeää. :(

PirjopauliinaL kirjoitti...

Ihana Nuuskamuikkunen! Sininen ei ole koskaan ollut minunkaan värini mutta nyt olen ihmeellisesti alkanut siitä pitää, jopa paljon. Vaaleansinisen eri sävyt hiipivät sisustuseen ja vaatteisiin.
Harmilista että lyhtysi vietiin.
Voi hyvin!

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis sininen hetki!
Mistä tuo aluslautanen on? Olen miettinyt pitkään valkoisia pikkulautasia juurikin muumimukin alle.

Meiltä muuten vietiin kukkalaatikosta kukat :(

Pieni Lintu kirjoitti...

Anonyymi: Lautaset on kierrätyskeskuksesta, 20cent/kpl.

http://pienilintu.blogspot.com/2010/05/tyyriita-ostoksia.html


Onpa röyhkeetä viedä kukatkin? :O

Anonyymi kirjoitti...

ihmiset on kyllä uskomatttomia, multa viettiin viime syksynä ulko-oven viereiseltä pöydältä kaksi lyhtyä ja sohvalta tyynyt. Eivät näy kadulle kun autot öisin pihalla. Ilmeisesti jo päivällä nähty ja sitten yöllä tultu hakemaan....:(

Pieni Lintu kirjoitti...

Pimeetä porukkaa. :(

Pieni Lintu kirjoitti...

Naapurin sedän kanssa juttelin tänään ja heiltä vietiin kukka-amppeli. Voi että noita ihmisiä..