lauantaina, heinäkuuta 03, 2010

Aurinkoa kesääsi!

Me tyydymme ihastelemaan kesää räkäliinojen keskeltä.. No ehkä lämmintä on vielä kun parannumme niin pääsisimme rannalle - vanhempi poika on odottanut sitä niin kovasti.


6 kommenttia:

Veerushka kirjoitti...

Kesäflunssat on syvältä!
Itselläni alkoi kurkkukipu maanantaina, vuorokausi ennen kesäloman alkua... Niin tyypillistä!
Onneksi ei ole äitynyt kamalaksi joten ollaan rannallekin suoriuduttu.
Pikaista paranemista ♥

Pieni Lintu kirjoitti...

No me ollaan reippaasti kuumeessakin. :(

Anu kirjoitti...

Voi ei! Nyt pois taudit sieltä teiltä ja veteen pulikoimaan:) Hus pois...toivottavasti olette pian terveitä!

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos Anullekin. :)

Joo, no eiköhän tämä tästä..esikoisella oli kamalin tauti varmaan meistä, alkas tiistaina ihan kamalan nopsaan ja yski tauotta koko päivän ja seuraavan yön ressukka, kuumettakin oli reippaasti yli 39. Nyt pari päivää esikoinen ollu jo iha ok, kuumetta ei oo ollu ja yskii vaan välillä - aamusin ja kun on riehunu, vähän vielä räkää tulee.

Minä sairastuin..hmmm..taisi olla torstaina, kamala kurkkukipu jota kesti vuorokauden, sitten tuli kuume ja räkäsyys. Tänään ei oo vielä ollu kuumetta, saas nähdä nouseeko illalla vielä. Mistä tätä räkää riittääkin. :P

Karpaasi sairastui sitten to-pe yönä, yskää sillä ei oo ollu kuten ei mullakaan, räkänen vaan ja kuumetta..no tänään ei silläkään ole vielä kuumetta ollut, tai ei oo mitattu ku ei oo tuntunu kuumalta.

Iskä on toistaiseksi säästyny taudilta, ihme jos ei sairastu kun tuntuu että hengitysilma on kyllästetty aivastuspräiskeiltä ja ysköksiltä, pojat yskii päin naamaa. :P Kiva..eihän ne muista vaikka aina sanotaan ettei toisten päälle yskitä.

Ouna kirjoitti...

Voi kurjuus! Pikaista paranemista teille :)

Ruusa kirjoitti...

Pikaista paranemista sinne taloon!