tiistaina, kesäkuuta 29, 2010

Kokkausta kesälomalaisen tyyliin

Miehellä alkoi kesäloma - eipä meillä suuria kesälomasuunnitelmia ole. Mökkeilyä vähän, kotona rauhassa oleskelua, nukkumista..ulkoilua..

Esikoinen tosin nyt tänään sairastui kauheeseen räkätautiin, saas nähdä käydäänkö taas koko porukka tauti läpi ja koko neljä viikkoa menee sitten siinä. Semmostahan se sitten on.

Kun mies on lomalla innostuu hän ruuanlaitosta. Itsellä kun ideat on aina ihan vähissä ja ei koskaan keksi mitään muuta kuin iänkaikkiset makaroonilaatikot jne. niin on mukava kun on toinen innokas ideoimassa! Työjako meillä on seuraava; mies käy ruokakaupassa ja saapuu valtavien ostosten kera ja suurten ideoiden saattelemana, minä sitten loppujenlopuksi ne toteutan miehen suunnitelmien mukaan..kovasti häärää apuna kyllä. On ihan hauska kokkailla jonkun kanssa yhdessä, huomasin vain, että olen lasten kanssa vain tottunut keittiössä hääräämään kun koko ajan varoitin kuumasta uunipellistä, räiskyvästä rasvasta jne.Kesälomalaisen suunnittelema tiistain menu oli seuraava:

Maalais lohkoperunoita
Possunleikettä rosepippurin, ruokakerman ja tomaattisalsan kera
Uunissa paistettuja tomaatteja valkosipuli-basilika-öljyssä
Salaattia
Maalais brie-juustoa

...hyvää oli!!Muistakaas arvonta alapuolella7 kommenttia:

Hipsu kirjoitti...

Nams mikä annos :)

Laura kirjoitti...

Nam!

Kotiäiti kirjoitti...

Apua! Ihan liian herkullisen näköistä tämän nälkäisen äidin silmille! :D

Hanna kirjoitti...

Voi kuinka herkullista ruokaa nam! Nyt tuli nälkä:) saanko muuten kysästä miten saat noin ihania sydämiä tuohon tekstiin? pitääkin muistaa osallistua arvontaan.

Pieni Lintu kirjoitti...

Hanna: Mulla on miniläppäri ja tällä sydämet tulee kun painaa yhtäaikaa pohjaan Fn+Alt+L-kirjain eli ♥ En muista miten pöytäkoneen näppiksellä tulee..!?

Tarja kirjoitti...

Oioi, kelpaisi kyllä tännekin tuo annos :)
Mitenkähän tuon meidän isännän saisi keittiön puolelle muutakin tekemään kuin syömään...

Hanna kirjoitti...

Ok, kiitos!