sunnuntaina, kesäkuuta 20, 2010

Chiliaromia..no niinpä!
Ostin menneellä viikolla tätä Maraboun uutuus suklaata, joka pakkauksen mukaan pitäisi maistua passion-hedelmälle ja chilille. No tottahan minä tiedän, että eipä nämä markettien suklaat tulisuudella ole pilattuja, mutta odotin, että siinä joku vivahde tulisi.

Vaan - ei mitään, ei yhtikäs mitään! Eihän tuo pahaa ollut, kyllä levy on jo mennyt kokonaan, mukavan hedelmäiselle maistui, mutta oli kyllä melko pohjanoteeraus tuo chili, miksi se pitää edes mainita. Tuoteselosteessa suklaan sanotaan sisältävän chiliaromia, mitähän sekin nyt sitten on.

Mitähän Maraboun väki sanoisi jos heille veisi maistiaisiksi Chilikaupan bih jolokia-suklaata!??
Voisi mennä herra Maraboulta polkagrisit väärään kurkkuun.

Muutenkin ärsyttää kaikki markettien "chili" kastikkeet tai salsat. Niissä on joku pieni promille chiliä. Onneksi on nettikaupat ja meidän Citymarkettiin joskus tulee eriä kivoja sooseja, joissa on valmistuksessa käytetty kunnon raaka-aineita ja vältetty lisäaineita ja säilöntäaineita. Näistä sitä potkuakin löytyy usein ihan kiitettävästi. Eikä kaiken nyt tarvitse överi tulista ollakaan, tottahan meillä lapsetkin kastikkeita maistelee - varsinkin isompi poika on innokas maistamaan kaikkea, mutta lohduttaa tuo lisäaineettomuus ja raaka-aineiden aitous.

Suklaisissa merkeissä hyvää alkavaa viikkoa!


6 kommenttia:

Kesäkukka kirjoitti...

Minäkin sitä chilin makua siitä etsin, enkä löytänyt sitten pienintäkään. Passion kyllä maistui kirpsakan hedelmäisesti. Ajattelin sitten, että juuri tästä erästä on ehkä se unohtunut pois...mutta muutkin ovat todenneet samaa, että ei chiliä löydy.
Ihan syötävä levy kuitenkin, mutta lupaus chilistä ei toteutunut...

Pieni Lintu kirjoitti...

Aivan - Fazerin pikkupatukoista löytyy muistaaksein Maya-niminen patukka, jossa on chiliä ja siinä ihan aavistuksen verran sen kyllä huomaakin.

S kirjoitti...

Maya on ollut viime kesänä suosikkini, enää ei taida olla edes markkinoilla=(

Ruusa kirjoitti...

No hö. Eivät ilmeisesti uskalla laittaa sitä chiliä kun pelkäävät, että tulee liian tuju, vaikka niin pitäisikin tulla! :D
Maya-suklaata olen minäkin maistanut,siinä jää vähän kielen päälle chilinen maku.Ihan okei..
Itse en ole mikään suklaan syöjä ja jos suklaata jostain syystä ostan niin yleensä kismetin tai muun keksisuklaan.. :)

Regret kirjoitti...

Mie en oo edes tienny, että tuollaista on tullut eli kiva kun ilmoitit :D Saa nähdä tuleeko tuota ostettua vai ei.

Mia kirjoitti...

Minusta tuo oli tosi pahaa, siis kun se passion oli niin pahaa siinä. Minulle jäi kyllä hiukan miedosti tulinen jälkimaku suuhun, että minun makunystyröille oli chiliä ihan sopivasti.
Mutta makean ja suolaisen sekoitus ei toimi minulle muutenkaan, joten olin tuohon pettynyt.
Harmi kun Maraboun mansikkasuklaata ei täksi kesäksi tullut ollenkaan. :(