sunnuntaina, huhtikuuta 25, 2010

Räkäsenä laiskotuttaa
Silloin kun lapset ovat jo tervehtyneet flunssastaan ja itse sairastaa on kai lupa vaan olla, löhötä sängyllä. Pienet riehuu vieressä, äitin ja iskän sängyllä kun on paljon tyynyjä joiden sekaan voi vaikka mennä piiloon tai tehdä kuperkeikkoja.

Äitee jaksoi väsätä duploista rakennelman - viikonlopun kovin työ! ;)

Echinaforcea kuluu..Nojoo, kyllä saatiin kaikkea hyödyllistäkin tehtyä. Mies sai porattua pari juttua, jotka on pitänyt kiinnittää ja minä pesin loput toppavaatteet ja niiden kuivuttua varastoin ne tyhjiöpusseihin. Kyllä kuitenkin huomaa kun sairaana touhuaa, että väsyy ihan tolkuttomasti. Ulkoa kun tultiin eilen niin olin aiiiiivan naatti...kuumetta ei ole ollut niin ulos olen uskaltautunut lapsia vahtimaan, seisoskelemaan pipo päässä.


Nämä Aino-tyhjiöpussit ovat kyllä todella käteviä. Meillä ainakaan sitä ylimääräistä tilaa ei nimittäin liikaa ole!


Vieraspeitteet ja muut harvoin tarvittavat peitot menee pieneen tilaan.


Kahteen isoon pussiin mahtuu kaikki minun ja miehen talvitakit, ulkoiluhousut jne. ja nämä pussit mahtuu poikien huoneen henkaripuolelle sinne alas.


(kuva täältä)

Kahteen matalaan koriin eteisen kaapin päälle mahtuu pienissä tyhjiöpusseissa poikien kaikki talvivaatteet; 4 talvitakkia, 4 toppahaalaria ja muutamat housut - uskomatonta!


12 kommenttia:

SiniK kirjoitti...

Olen tv-shopissa joskus muinoin ihastellut noita tyhjiöpusseja. Kuvauksesi perusteella ne kuulostavat niin hyviltä, että pitää varmaan hankkia niitä meillekin! (Nyt kun ei tarvi enää sieltä tv-shopista tilata...)

Paranemisia sinne!

Ede@ kirjoitti...

Paranemista sinne<3

Jamssi

Regret kirjoitti...

Kuulostaa kätevältä! Mistä noita saa ostettua? Ja eikös noita pysty käyttämään uudelleen ja uudelleen?

Pieni Lintu kirjoitti...

Meillä on ollu näitä jo monta vuotta, en ole varma olenko ostanut Citymarketista..ainakin joskus niitä on sielläki ollu muistaakseni, osa on tilattu varmaan HobbyHallista.

Ajattelin kokeeksi ostaa semmosen matkaversionkin, jossa vaan rullataan se ilma pois. Menis kesälomalla pienempään tilaan lasten peitot ja tyynyt mitä pitää ottaa mukaan.

sirimi kirjoitti...

Nuo tyhjiöpussit kuulostavat käteviltä. Taidanpa hankkia itsellenikin. Ovatko miten ryppyisiä, kun otat ne pussista käyttöön? Pitääkö pestä uudelleen ennen kuin otat vaatteet käyttöön.

Pieni Lintu kirjoitti...

sirimi: Kyllähän semmoset ryppyyntyvät takit ryppyyntyy ja pitää silittää. Mutta esim. toppahaalarit ja peitot jne..niin eihän ne ryppyynny. Ainakaa mun mielestä..!? :D

Niinu kirjoitti...

Kiitos vinkistä!
Nuo pussit varmaan suojelee vaatteita myös kellarin ominaistuoksulta?
Täytyy lähteä metsästämään!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vinkistä!
Ei tosiaan ole liikaa tilaa!
Täytyy hommata noita,jep.

Heli kirjoitti...

Olen aatellut kanssa noita pusseja mutten ole vielä saanut aikaseksi hankkia. Kiitos vinkistä ett ne voi olla toimiviakin =)

Paranemisia sinne ja mukavaa, aurinkoista viikonalkua sinne!

xxxxx kirjoitti...

Pikaista paranemista sairastuvalle!
Ja kiitos niin hyödyllisestä postauksesta- itse olen arponut noiden tyhjiöpusien merkkien välillä, mikä olisi kestävin; niin taidanpa kallistua tähän samaan merkkiin, kiitos! Hyvin näyttää toimivan;-).

Hanna kirjoitti...

Pussit kuullostaa hyvin käteviltä pitääpä laittaa ostoslistalle ja kokeilla. Pikaisia tervehtymisiä.

Tellu kirjoitti...

Paranemisia siis sinnepäin! Meillä on asunnon levynen käyttöullakko, joten säilytystilaa on aika paljon... Nuo tyjiöpussit vaikuttais kuitenkin käteviltä, täytyypä ostaa :)