torstaina, huhtikuuta 22, 2010

Leluja haaveissa

Nämä olis niin kivoja...


Toinen lapsista kun on kuitenkin niin pieni ja ei osaisi näillä nätisti leikkiä niin siksi vielä mietimme. Duploilla meidän lapset leikkivät - isoveli saa leikkiä pikkulegoilla kun kuopus ei ole kotona. Esikoinen kyllä kuopuksen ikäisenä leikki jo nätisti pikkulegoilla, ymmärsi ettei tungeta suuhun, ei kipannut pikkusäläkippoa tai viskonut tuhattamiljoonaapikkupikkuosaa huitsin nevadaan. Pikkuveli on niin arvaamaton ja sitä siivoamista ei jaksaisi..huoh..

Nämä olisi niin ihanat! Poikien mielestä nämä ToyStory-jutut on nyt IN! Jospa näitä tulisi Duploiksi myös..mutta en tiedä kannattaako meidän enää satsata Duploihin tässä vaiheessa.

Tämä Woody-lelu olisi kyllä ihan tosi super mahtava!!!
..mutta aika tyyris! Joten ehkäpä TÄMÄ olisi parempi vaihtoehto kun on tuollainen leluntuhoaja vielä talossa. Tuolla ei ollut Buzzia vissiin ollenkaan tämän tyylisenä leluna.. Huutonetissä näyttäisi kyllä olevan jos jonkinlaista Toy Story-lelua, mutta tuntuu hassulta maksaa postareista enemmän kuin itse lelusta ja yhteishinnaksi tulisi enemmän mitä kaupasta saisi uuden.8 kommenttia:

zanne kirjoitti...

Vinkkinä, näitä löytyy myös aika hyvin kirppiksiltä. Oli joskus mäkkäri leluna, ja nyt niitä saa kirppikseltä tosi edulliseen hintaan.

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos vinkistä. :)

SMK kirjoitti...

Moi
Eipä ainakaan täällä ole näkynyt noita leluja, vaikka ahkerasti on parisen vuotta yritetty metsästää. Ykkösosa nimittäin iski meidän esikoiseen kuin häkä noin kolmevuotiaana ja siitä asti on noita Toy Storyja katottu säännöllisin väliajoin. Villitys on tarttunut jo pikkuveljeenkin, esikoisen kohdalla se ehkä hieman laantuu.
Ostin joskus Huutiksesta Woodyn, Buzz meillä on sellainen saippuakuplaukkeli (Gazillion Bubbles...? ) Nyt uudet Legot on ehkä kesällä synttärilahjatoiveena.

Meillä leikkii molemmat pojat pikkulegoilla, pikuveli kyllä lähinnä hajottaa/piilotta/ omii niitä. Mutta ne vaan on niiiiin kivoja meidän poikien mielestä, varsinkin merirosvo- ja Indiana Jones-legot.

Pieni Lintu kirjoitti...

San-na: Meillä kun noita pikkulegoja on niin valtavasti kun on iskän vanhoja (merirosvolaivat, ritarilinnat jne. peruspaloja) ja sitte on ennen kuopuksen syntymää ostettu semmonen iso tynnyri peruspaloja ja sitte joitain settejä mm. lentokone+asema jne. ;) Mutta eipä niitä tietty kaikkia tarttis ottaa esiin aina nii olis vähemmän siivoomista. Pikkulegot meillä on lajiteltuina aiheittain jätskirasioihin, esim. kattopalat, ukot, pienenpienet jne. ;) Kuopus heittelis kaikki sikinsokin - sillä on tyylinä "hajota ja hallitse" kun leikkii jotain. x)

Maria kirjoitti...

Nyt vähän harmittaa: Meillä oli noita ukkeleita useampikin. Pojat ei leikkiny, joten laitoin kirppikselle. Oisit kyllä ilimaseksi saanu ne täältä. Pistänpä mieleen, jos kevätsiivouksessa sattuvat putkahtamaan!

Noi yleiseen legoista: MEillä ovat leikkineet pikkulegoilla jo kaksivuotiaina, kun eivät ole kukaan kovin suuhunlaittavaisia olleet. Mutta se jos mikä on yksilöllistä.
Pikkulegot ovat kyllä tosi kehittäviä -ja siksi niitä meillä piisaa! :D

Pieni Lintu kirjoitti...

MariaK: Jep, 2-vuotiaana meidän vanhempi poikakin niillä leikki paljon jo..ei laittanu suuhun eikä muutenkaan viskonut niitä ja osasi laittaa kaikki paikoilleen.

Hipsu kirjoitti...

Meilläkin esikoinen on jo varhain aloittanut pikkulegoilla leikkimisen, joka hetkeksi tyssäsi kun kaksostuholaiset lähti liikkeelle. Tätä nykyä kaksostuholaiset tuhoavat hienot autot ja talot joita hän rakentelee, mutta onneksi hän ymmärtää ettei aikuiset aina ehdi nähdä kaikkea ajoissa, jotta ehtisi pelastaa rakennelmat ja hän rakentaa mielellään uutta kun harmituksesta selviää.
Ikävintä on se, kun pienet viskoo kaikki mahdolliset lelut pitkin huoneitaan ja portaita alas :(, niin myös ne pikkulegot, joista sitten vahingossa menee joskus pala ja toinen imuriin :(.
Koska ihmeessä tuo tuhovimma menee ohi? :O

Pieni Lintu kirjoitti...

Sanos muuta Hipsu..sitä odotellessa.. :D