tiistaina, maaliskuuta 23, 2010

Välikausi-innostus kateissa


Mistä saisi virtaa kevätkamppeiden ostoon tai edes katsomiseen mitä meillä on ja mitä tarvitsisi ostaa?

No isommalle pojalle on jos jonkinlaista housua ja takkia, vettähylkivää, kurakampetta, kevyttoppaa, välikausitakki jossa irrotettava fleece..tai siis se takki on ollut nyt talvella toppatakkina fleecen kera. Löytyy pari kuoritakkia.

Kuopukselle ei oikein ole mitään kauheen kunnollista, mutta ehkäpä kituutetaan niillä mitä on..vedetään sitä kurahousua sitten villahaalarin päälle ja sitä rataa.

Kumpparit löytyy molemmille, no isomman pojan kumppareita ei ole kokeiltu mahtuuko enää. Pipoa, lapasta, hattua, myssyä, välikausirukkasta ja kurahanskaa riittää kyllä - en nyt jaksa alkaa niitä kuvailemaan; Kylläs tiiätte; TähtiJonathania ja Kivat-lapasia, niitä meillä yleensä on. Pitäisi joku päivä ne hakea ja laittaa jo eteisen laatikoihin - kelit lämpenee. Osaa on käytetty talvella lämpimillä keleillä, vaikka ns. välikausivarustusta onkin.

Kengistä ei ole hajua. Lenkkarit pitää ostaa, kesäksi on kyllä sandaalia monet jo hommattu syksyn alesta. Citymarketista vahingossa löysin nuo mustat! Ne oli tosi mageen näköset mun mielestä ja hintaa huimat 5e/pari. Mulla ei ollut lapsosia mukana, niin ostin summissa sitten nro 30 ja nro 29 molemmat. Viikkarin talvipopot esikoisella on kokoa 30, mutta näistä mustista uusista kengistä 30 oli vielä aivan liian iso, 29 oikein hyvä. Aika jäykän tuntuiset kengät ja ei varmaan mikään huippulaatu noissa Citymarketin Lassi-tuotteissa, mutta keväästä-syksyyn meillä on pojilla yleensä useampi pari pilipalikenkiäkin, kiva vaihdella ja kyllä poika tykkäsi kun jalkaan kokeili, että on hyvätkin.
Musta musta
on cool! ;)
6 kommenttia:

anrinko kirjoitti...

Aina ei vaan ole inspistä. Ja aika vähällä sitä pärjää...olen itse vannonut ostavani uuden talvitakin. Nooh...en ostanut tänäkään talvena. Hyvin meni syksytakilla pakkasillakin. Alle vaan.
Itse en osaa lähteä etsimällä etsimään yhtään mitään. Ostan kun sattuu silmiin osumaan. Ja jos ei osu...olen ilman. Hassu shoppailija siis...

Pieni Lintu kirjoitti...

Ja meillä vanhempi poika on pitkään ollut saman kokoinen..menee samat releet vieläkin.

Katri kirjoitti...

Mullakin meni innostus, kun en saanut, sitä mitä halusin. Eilen tein yhden kierroksen ja eikä mikään näyttänyt kivalta. plääh

Mageet kengät. =)

Minni kirjoitti...

Komiat kengät, kyllä noilla kelpaa ulkoilla!
Meilläkin pikkuneidin kevätvaatteet vielä hankkimatta. Tosin ehtiihän sitä.. Ja eipä tuollainen vauveli niin paljoa tarvitse, kun ei itse liiku vielä.

Hipsu kirjoitti...

Ihan samaisia juttuja tässä mietin, ettei oikein ole innostusta etsiskellä välikausivaatteita, mutta kyllä se innostus sieltä sitten varmaan tulee, kun lumet alkaa sulaa ja ilmat lämmetä, että ihan oikeesti alkaa tarvita niitä kamppeita. Tai siihen minä ainakin luotan :).

Ainoastaan esikoiselle hankin jo Ticket to Heavenin plain rain takki-housut setin sisukas.netistä. Toiset housut siihen varmaan tarvittaisiin, mielellään henkseleillä varustetut.
Neidillä on Minymon haalari syksystä, se saa luvan mahtua vielä.
Kuopus tarvitsee haalarin, se hankintaan sitten joskus hamassa tulevaisuudessa, ehkä huudellen Huutiksen kautta joku vähän käytetty Ticketin :).

Viivu kirjoitti...

Voi ei! Mä en kyllä ole vielä edes miettinyt/ tajunnut, että kevätvaatteita pitäisi alkaa ostelmaan... Ehkäpä viikonloppuna kun pistäydyn taas Joensuussa :)