tiistaina, maaliskuuta 09, 2010

Muutama pieni ostosMinimanista yksi söpö uurteinen lasipurkki pesujauheelle, taisi olla niinkin kallis kuin 3e - oikeanpuoleinen purkki on aikaisemmin ostettu. Nyt on valkopyykille ja kirjopyykille omat pesuainepurkkinsaJa hauska kyltti keittiöön löytyi parilla eurolla Prismasta7 kommenttia:

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Hienoa, noin ne pitääkin olla pesuaineet erikseen. Sinulla on upeat purkit jauheille. Minulla on siivouskaapissa rumat vanhat muoviset OMO-pakkauset.

Aurinkoista tiistaita!!

Ede@ kirjoitti...

Kivat nuo purkit:)

Mukavaa uutta viikkoa!

Jamssi

Vekarus kirjoitti...

Kaunis purkki! Noita voisi hankkia kotiin!

Pitää vielä kommentoida tuosta suksiasiasta, että hyvä, että hankitte kunnon sukset, sillä niillä voi hiihtää ihan oikeasti!

Anonyymi kirjoitti...

Joo,pitäski hommata purkit pesuaineille! Nätti tuo sun.
Ihania aurinkopäiviä! :)

Nina kirjoitti...

Söpöä laittaa pesuaineita purkkiin. Meillä tuntuu menevän pulveria ämpäritolkulla joten ovat omissa kauheissa pahvilaatikoissaan...ehkä vielä joskus toivottavasti toisin..

Mia kirjoitti...

heh, tajusin juuri että tosiaan pesuaineillekin vois olla jotkut kauniit purkit pahvisten sijasta. Kiitti siis vinkistä! :D

Pieni Lintu kirjoitti...

On meilläki ollu ennen rumissa alkuperäispakkauksissaan mutta ku kaapin sisään ei enää mahtunu niin piti laittaa tohon kaapin päälle ne ja en mitää ällöjä siinä viittiny kattoa. ;)