maanantaina, maaliskuuta 29, 2010

Lastenhuoneessa


Siitä on nyt pari-kolme kuukautta aikaa kun kuopus muutti lastenhuoneeseen isoveljen seuraksi nukkumaan. Voi miten hienosti on mennyt! ..poika nukkuu entistä paremmin siellä! Kyllä vaan kannatti rohjeta siirtämään pinnasänky pois meidän makkarista, kiitos silloin aikoinaan kannustuksista!


8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nuo tekemäsi pussukat ovat kyllä tosi söpöjä ja käyvät niin kivasti tuonne lastenhuoneeseen. Tuo soitin (marakassi!?) äh en muista mikä se on mutta siis on tosi ihana myös!

Maria kirjoitti...

Hyvä, että sujuu!
Uni on tärkeää, joten sen soisi sujuvankin, kaikilla.

Kuvat on tosi kauniita ja raikkaita! Tykkään kovasti!

xxxxx kirjoitti...

Ihana kuvakollaasi, mietn kauniita kuvia! Näistä sun postauksista tulee aina hyvä mieli;-);-).

Ilona kirjoitti...

Ihania kuvia lastenhuoneesta! Kiva, että nukkumisjärjestely on onnistunut:) Meillä myös 4- ja pian 3-vuotias ovat jo pitkään nukkuneet samassa huoneessa ja tykänneet kovasti.

Käyn täällä aina lueskelemassa postauksiasi, mutta kirjoittelet niin usein, etten aina ehdi kommentoida kivoja juttujasi:) Mutta mukava ja monipuolinen blogi sulla on ja sitä on aina ilo käydä kurkkaamassa:)

Hipsu kirjoitti...

Onpa kiva vihertävä hyllykkö :)

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Kivoja kuvia kivasti esiin laitettuna!

Marjuli kirjoitti...

Minäkin odotan sitä, että vauvan voisi jo siirtää siskon kanssa samaan huoneeseen, koska yöt paranee sitten niin kovasti! Mutta ei meillä toki vielä voi (vauva 3kk), jos vaikka syksyllä sitten.

Ihana huone, niin kivat värit :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitoksia kommenteistanne!!! :)