tiistaina, maaliskuuta 16, 2010

Kantavat nietokset


Lunta pihalla on yli aitojen. Nietokset kantavat. No minä huomasin kyllä, että jos ihminen painaa jotain 50n ja 60n kilon väliltä niin kyllä välillä voi upota koko jalan mitalta... ;)
Puska-aita on jossain piilossa, sieltä täältä törröttää oksia. Ei tätä lumimäärää voi kuin ihmetellä, vaikka onhan se jo mennyt paljon kasaan. Ihana talvi ollut!!

Haravalla ei ehkä tee vielä tähän vuodenaikaan mitään!?Ihanaa ja aurinkoista viikkoa kaikille!!

3 kommenttia:

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Juuri eilisen ulkoilulla ihmeteltiin isoja lumipenkkoja. Pojat tietysti iloissaan laskevat liukumäkeä, mutta äiti kyllä odottaa jo lumien sulamista.. ;)

Hipsu kirjoitti...

:)
Meillä lapset kiipesi tänään jättivaltavan lumivuoren päälle joka on keskellä pihaa, siis siihen on vain kolattu kaikki lumet, aina vaan korkeammalle ja korkeammalle, siellä sitten kuopus vuoren päällä alkoi riisumaan itseltään haalarin yläosaa ja neiti tuli ilmoittamaan, että siellä se on ilman MITÄÄN vaatteita. Tuli vähän kiire ja mieleen, että jos siellä on joku naapuri ihmettelemässä kun aikuiset ei valvo pihassa tenavien tekosia, mutta ONNEKSI, onneksi kyse oli vain haalarin yläosasta, ei kaikesta :D.

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Kyllä sitä lunta on tosiaan riittänyt tänä talvena. Ja mitä tapahtuukaan, kun se alkaa sulamaan?!