keskiviikkona, maaliskuuta 31, 2010

Juhlempaa


Näin kevään korvalla on syytä miettiä parillekin päivälle lapsille juhlavampaa päälle. Valinnan vaikeutta taas - tunnustan, että on mistä valita. Muutama blogisti on tunnustanut keräilevänsä ihania mekkoja tytöilleen, minulla heikko kohta taas on nuo pikeepaidat, slipoverit ja ihanat liivit. No on tuossa rivissä molempien poikien omat, että ei niitä nyt niin kamalasti ole!

Vanhemmalle pojalle valkkailin tälläisiä; Tummanharmaat housut, harmaa slipari sekä punaruudullinen paita. Toiselle kertaa ehkäpä tummanharmaa paita+liivi+solmio ja niiden kanssa nuo kermanvaaleat Gapin housut. Mietin vain, että ovatko nuo vaaleat housut liian kesäiset, toisaalta ovat paksuhkot - vähän farkuntuntuista materiaalia ja sisällä pidettäisiin, mutta onko väri liian kesäinen? Taidan kallistua tummiin housuihin kuitenkin.Kuopukselle vaaleansininen paita, harmahtava slipoveri ja mustat housut. Toisaalta voisi lyhythihaisenkin kauluspaidan laittaa neuletakin kera..hmmm!??Keväistä juhlahumua...


12 kommenttia:

 1. Onhan niitä kivoja juhlavaatteita pojillekin!Melkein nolostun,kun aina valitan ettei löydy pojille mitään kivaa...ehkä se onkin sitä että mekot on niin helppoja ratkaisuja,pojille joutuu vähän miettimään ja sovittamaan:)

  VastaaPoista
 2. OMG OMG OMG. . . . Miten jaksat silitää niitä?????

  VastaaPoista
 3. Kivoja pojan juhlavaatteita. Noin mäkin pukisin pojan, jos meillä sellanen olisi!

  VastaaPoista
 4. Tyylikkäitä kokonaisuuksia pojille! Virkistävä nähdä välillä jossakin poikienkin vaatetusta, nuo tyttöjutskat kun ei meille oikeen passaa :)

  VastaaPoista
 5. Annika: No en mä millään jaksaisikaan, nuo on niin hankalia silitettäviä vieläpä.. ;)

  VastaaPoista
 6. OMG totean minäkin! Noita on ihan valtavasti, miten ehditte pitää? Mä oon kova ostamaan vaatteita, mut meillä on juhlavammille niin vähän käyttöä, et molemmilta pojilta löytyy vaan pari kauluspaitaa, sliparia jne. ja tytöltä muutama mekko. Niitä arkisempia on kyllä sit enemmän :)

  VastaaPoista
 7. Elkääs nyt.. ;) Täytyy puolustautua, että en ole itse noista läheskään kaikkea ostanut, ollaan saatu toooosi paljon vaatteita tuttavilta ja sukulaisilta ja useissa nyssyköissä on noita kauluspaitoja ollut mukana - oikein hyväkuntoisia sellaisia, vaan eipä nuo oikein piloille menekään. Noi sliparit ja pikeet on semmosia mitä itse olen hamstrannut, kesäisin varsinkin noita lyhythihasia tennispaitoja tulee pidettyy paljon. :)

  VastaaPoista
 8. Kiva, et jaksat panostaa poikien juhlapukeutumiseen. =) Tuo miesten verkkarityyli taitaa lähteä monesti jo lapsuudesta liikkeelle. Tytöt puetaan juhliin vaikka minkälaisiin rimpsuihin ja poika-reppanat tulevat farkuissa.

  VastaaPoista
 9. Katri: No jos esikoinen saisi valita itse niin menis joka paikkaan pitkissäkalsareissa. :D

  VastaaPoista
 10. Ihania! ♥
  Meillä esikoinen tykkää käyttää kauluspaitoja ja slipareita ihan muutenkin vain :)

  VastaaPoista
 11. Hienoja vaatteita kaapillinen. Ja vielä kauniisti henkareissa.

  Hyvää pääsiäistä!!

  VastaaPoista
 12. Kalsareissa meilläkin taitais väki kulkea isommasta pienimpään, mut jospa tämä asenneohjaus tuottais joskus tulosta... tai sitten ei. :D

  VastaaPoista