torstaina, maaliskuuta 18, 2010

FinitoNo pitihän siitä lopusta Flipflopista jotain tehdä. Tuollaisen korin tapaisen, korkea ja ripustusta varten reikä - käy myös reunan kääntämällä pöydällekin. Nyt se loppui sitten - tältä erää..

..vien sen mökille, kaiken pikkutavaran saa siihen sitten kätevästi säilöön. Toisen niistä virkatuista koreista vien myös ehkä sinne. En ole saanut päähäni mihin tarvitsisin kahta noita virkattua pitsireunuksellista ja vuorellista koria. En osaa siitä mitään summaa pyytääkkään - vaikea pistää hintaa kun olihan siitä kova työ, mutta mutta..no joo! Jos joku haluaa tarjota tuosta yläkuvan pitsikorista niin voipi laittaa tarjouksia sähköpostiin tai tähän kommenttilootaan - katsotaan sitten myynkö! *heh*


Järjestelin makuuhuoneessa tavaroita, pupulle ei tahdo löytyä paikkaa. Senkin taidan viedä mökille vaikkapa sängyn päälle nököttämään sitten kesällä. Pieni beige sydän joutaa uuteen kotiin ja sen pistin Puotiin myyntiin hurjaan hintaan. ;)

Kuinka paljon tarvitaan tyynyjä ja torkkupeittoja sängyn päällä!?? No PALJON! Eikä tässä ole kuin murto-osa...7 kommenttia:

Ulla-Kristiina kirjoitti...

IHana tuli tuosta virkatusta pussukasta!
Hienoja ja kauniin värisiä nuo torkkupeittosi ja tyynysi.

Aurinkoista torstaita!

MariaJ kirjoitti...

Kivoja pussukoita olet tehnyt. Upea pino torkkupeittoja ja tyynyjä, niitä ei voi koskaan olla liikaa :)

sanna kirjoitti...

Mä niin ihastuin tuonon pupuun. Niin suloinen ja hellyyttävä että <3

Ruusa kirjoitti...

Kivoja tulee noista sinun koreistasi! Mistä tuollaiseen löytyisi ohje, jos vaikka intoutuisi itse kokeilemaan virkkausta vuosien-jopa kymmenien jälkeen...! =)

Hipsu kirjoitti...

Hih, FlipFloppailuun jää koukkuun :D

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos! :)

Eipä mulla mitään ohjetta ollut, kokelin vaan..virkkaaminen on niin yksinkertaista, että minäkin osaan tollasta perusjuttua virkata, pylväitäkin jopa. ;) Mutta mitään pitsiliinoja mun olis turha haaveilla tekeväni.. :D

Neuloakin olisi kiva osata, mutta oon niin onneton ja mua ärsyttää kun lähtee silmukat karkuun ja niitä pitää poimia..virkkaamisessa ei käy niin..ainakaa kovin nopsaan.. ;)

Saara kirjoitti...

Niin kauniita kuvia!! Ja nuo peitot on niin nättejä.. :)