lauantaina, helmikuuta 20, 2010

Talven otuksia

Meillä on yläkerran parvekkeelle tuprutellut melkoisesti ihanaa lunta. Siivotessa nakkasin lasten pehmolelunkorin sisällön parvekkeelle lumeen. Raikkaita possuja, nalleja, pupuja kun hetken siellä ulkoilivat. Vaikeita puhtaanapidettäviä nämä pehmolelut kun kaikkia ei saa lykätä pyykkikoneeseen, pölyä ja hiuksia keräävät itseensä mokomat. No nyt ovat hetken taas puhtoisia - poikien unikaverit käyvät välillä pyykkikoneessa ja sille on aina tarvettakin..niitä sitten odotellaan koneesta ulos ja hiustenkuivaajalla pitää kuivatella äkkiä kuivaksi

Kuvassa näkyy minun vanhoja pehmoleluja uusien seassa, esim. keskellä yläkuvaa oleva otus..mikä lie koala tai jyrsijä, bigbrother toi sen minulle muistaakseni Kyprokselta. Vasemmalla pyllistelee keltaoranssi retronalle, se on minun myös. Samoin tuo virttyneen näköinen MikkiHiiri, sen taisin saada pienenä mammalta ja paapalta

Joka päivälle jotain puuhastelua, siivoilua ja järjestämistä. Joku kevätsiivous-vimma vissiin iskenyt!? Keittiön kaappien yläkaapit pengottu; heitetty turha pois, viikattu, järjestetty - kumma kun mahtuu tavarat paremmin kun ovat järjestyksessä. *hih* TV-tason takaa paljastui kiva pölykasa eräänä päivänä kun etsin sieltä palapelin palaa, jonka kuopus viskoi sinne..imuri hosui ne sieltä pois. Yksi kumma paikka mihin pöly kerääntyy on katossa ilmastointitötteröt-luukut-aukot-no mitä ne on nimeltään..niihin valkoisiin osiin ja kattoon niiden vierelle..pölyhuiskalle on käyttöä kun aurinko paljastaa röyhkeästi sotkut!!

Siivoillen,

8 kommenttia:

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Kyllä tuo tekee pehmoleluille terää.
Minä olen tänään pitänyt parvekkeella peittoja, tyynyjä ja torkkupeittoja. Pakkasta on -26 astetta. Mutta ihana aurinko paistaa!!! ( Ja näyttää likaiset ikkunat. Lattiat oli jo pakko pyyhkiä, kun pölyhiukkasia näkyi.)

Aurinkoista viikonloppua!!!!

Sanna kirjoitti...

Meillä myös saa usein putsata ilmastointiaukot, ainakin keittiöstä. Olen jo miettinyt niiden maalaamista mustiksi ;) en ihan oikeasti kuitenkaan. Aurinko on paljastanut taas kaikki ihanat sormen- ja kuononjäljet ikkunoista, mutta ei auta kuin nauttia niistä, näillä pakkasilla en niitä ala putsaamaan vaan odottelen kevään tuloa. :)

Kotiäiti kirjoitti...

Täällä kans siivouskärpänen iskenyt! Tänään laitoin oikein paperille ylös listaa tehtävistä töistä. :)

Sari. kirjoitti...

Oi! En muistanut ollenkaan että pehmot voi humpsauttaa lumihangen kautta :) Nyt tiedänkin mitä teen huomenna ;) Kiitos vinkistä ja ihanaa iltaa!

Sude kirjoitti...

Voisitkos lähettää sitä siivousintopöpöä tännekkin päin. Meillä kun vedetään vain verhoja tiukemmin ikkunan eteen, ettei pölyt näy :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Hih ja nyt tää pesi saunan..saapahan illalla mennä puhtaaseen saunaan! :D Mikähän mulle on tullu!?

Olivieno kirjoitti...

Olipa hyvä kun paljastit nuo ilmastointikanavat! Meillä on myös! Saispa ne siistiksi kans!

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Minullakin oli vakaa aikomus tuulettaa lähes kaikki tekstiilit nyt kun on nuo olosuhteet niin raikkaat. Vaan eipä tässä kuumeessa paljon tee mieli mennä ulos lumeen. :)

Voisikohan se kevätsiivousvimma tulla meillekin käymään...?