torstaina, tammikuuta 21, 2010

Elloksen kevät-kesä 2010


Elloksella hyvin harvoin on mitään kivaa pojille, mutta tänä keväänä kuvastossa oli kivoja autokuviollisia vaatteita. Tosi tosi tosi söpöjä!
Shortseja meillä on vinot pinot, harmi, en viitsi siis tilata näitä - muuten kylläT-paidat taidan tilata jossain vaiheessa
Nämä hupparit on aivan ylisöpöjä myös. Anoppi olikin niin ihana, että tilasi kummallekin pojalle hupparin - en vaan millään muista minkä väriset. Saattaa olla, että sinisen ja vihreän - mitääääh, minäkö olen toivonut sinistä! Voi olla..hmmm..7 kommenttia:

Hipsu kirjoitti...

Minä katselin samoja autojutskia, mutta tilasinkin tuplapussilakansetin meille aikuisille ja jätin tilaamatta lapsille mitään.
Sinä sitten pikkuhiljaa alat hyväksyä sen sinisenkin :)

Juliet Jones kirjoitti...

En olekkaan viellä Ellosta päässyt tutkailemaan
(tykkään ihka oikeista kuvastoista joita voi selata kahvikupin kera)

Taitaa olla nuita autokuvioisia melkoisen pakko hankkia tuolle auto-hullulle pojalle.

Mia kirjoitti...

Itse katselin samoja, että kivalta näyttää. :) Aika vähän olen Ellokselta lapsille vaatteita tilannut, joten tuo mitoitus ja laatu jäi pohdituttamaan..

Pieni Lintu kirjoitti...

Mia: No aika hyvin pitää paikkansa koot mielestäni, nyt kuopuksella on käytössä kaksi Elloksen pyjamaa 98/104cm ja KappAhliltakin pyjamat on tuota samaa kokoa ja laatu on ollu ihan ok - ihan tavallisia vaatteita. :)

Ede@ kirjoitti...

Kivoja autokuvuoita ja värit kans:)

Mukavaa viikonloppua!

Jamssi

Joana kirjoitti...

Kivoja, minä en tuollaista katalogia ole nähnytkään! Värit ovat ihanan raikkaita, mutta eivät kuitenkaan arkoja, hyviä lastenvaatteita.

Rostrose kirjoitti...

Moi!
Pretty creations!
Hali Traude