keskiviikkona, marraskuuta 25, 2009

Pimeää

Tänään on ollut rauhallinen päivä. Syystä että isompi poika meni pitkästä aikaa hoitoon mummolaan ja voi miten pikkuveli on nauttinut!!! Ovat parhaat kaverukset ja kaipaavat toistensa seuraa, mutta kyllä huomaa, että pienempi nauttii yksinäisyydestäkin välillä ja vaatii sitä. Viime päivät ovat olleet yhtä kinastelua ja pahantekoa

Nyt tänään sain juoda päiväkahvini rauhassa, pieni leikki Kinder-leluilla ja katsoi Barbapapaa..sitten ollaan pyykätty ja pieni rakenteli yksikseen legoista hienoja juttuja - isoveljen kanssa leikki on nykyään vaan sellasta päätöntä kikkailua ja juoksua ja sohitaan sinne tänne ja on sitä ja tätä kilpailua ja pientä viedään kuin sikaa narun päässä kun isoveli määrää leikit. Palapelejäkin kokosi hiljaa pitkän aikaa ja huomasin kuinka on kehittynyt siinäkin touhussa ja puhetta tuli jatkuvasti "tämä tähän, päin päin =näin päin, ei tänne, siili, palan laittaa tähän, ammis =valmis"Myönnän laiskistuneeni blogin pidossa..syynä on varmaan tämä pimeys ja inspiraation puute. Ei tunnu yhtään luontevalta tarttua kameraan kun tämä automaattiasetuksia käyttävä ei osaa kikkailla valotus ajoilla ja pitäisi olla jonkinlainen jalusta jne. Kuvista tulee sumeita, suttuisia, varjoisia ja salamasta johtuen ylivalottuneita

Olen aina nauttinut talvesta ja pimeydestä, mutta nyt jotenkin tänä talvena ymmärrän miksi kaikki valittavat tätä pimeyttä!! Ja onhan se työlästä pukea kaksi tenavaa ulos, isompi kun meillä on laiska opettelemaan itse pukemaan ja myönnän, että onhan se aika vaikeata aikusenkin selviytyä hanskoista, lahkeiden lumilukoista jne. Ulkona on kuraa ja märkää, sisälle kantautuu rapaa ihan tolkuttomat määrät ja koko ajan saa olla imuroimassa - mies eilen jo sanoi, että on kyllästynyt imurin ääneen! ;) Minä vissiin olen vähän turhankin niuho, mutta en tykkää jättää iltasin kämppää moskaseksi kun paljain jaloin kuljen suihkun jälkeen ja päivällä imuroin heti kun tulemme kotiin lasten kanssa ja kengissä on tullut rapaa sisäänValoisampaa ja lumisempaa talvea odottaen,

9 kommenttia:

Ede@ kirjoitti...

Hei samoja fiiliksiä
mullakin on kameran latausjohto rikki
ja siksikään en innostu
nyt bloggailemaan:P

Mutta laitan halaksen sinne;)

Jamelia

Sokrutin kirjoitti...

Ihan samoja fiiliksiä kuule. Kuvista tulee surkeita, sitä on onneksi moni muukin manannut.
Pimeys ja rapa on kurjaa.
Mutta heij.. pian on joulu ja sen jälkeen pari hassua kuukautta ja on maaliskuu!!
Kevääseen on lyhyempi aika kuin edelliseen kesään.
Sen pidän aina mielessä :)

Kiva että sait karpaasin kanssa kahdestaan breikin. Se tekee hyvää niin isoille kuin pienille ihmisille.

Ja kiva kun postasit.
Tulet varmasti huomaamaan että monimoni muukin painii samojen aatosten kanssa

♥ Sokrutin

Katri kirjoitti...

Tää olisi voinut olla mun postaus, ihan kaikkinensa. Meillä isoveli oli pitkästä aikaa kerhossa ja voi aah, miten oli rauhallista. Ja tuo kura ja pimeys... hate it.

Anonyymi kirjoitti...

Iltaa Pieni Lintu,
ihan tutunkuuloisia fiiliksiä ja nuo kirotut hiekka ja rapa! Sitä tosiaan tulee kamalasti,imuroida saa aivan yhtenään.Muakin inhottaa jos eteinen on kuin sahara ja sitten jos ei imuroi nopsaan niin se hiekka sieltä leviää ihanasti jokapaikkaan.Huokaus!
Pakkasta kehiin niin ei koko hiekkalaatikko tuu aina poikien mukana kotio.
Voimia pimeyteen!
Ps.Ja kuvausonkleemat on huomattu täälläkin.

xxxxx kirjoitti...

Tsemppiä ja ihanan rehellinen postaus;-) mä sentään pääsen töihin pakoon tätä masentavaa kuravaate-kasaa ja jalkapohjien alla ritiseviä kiviä.. ihan samanlainen siivousfriikki olen itse.
Mua kyllä nauratti kun eilen yksi tuttava totesi olevansa tyytyväinen ainoastaan siihen,että likaiset ikkunat eivät enää häiritse;-) aamulla kun lähtee kotoa kahdeksan jälkeen ja tulee kuuden jälkeen, niin yhtä pimeää on, oli verhot alhaalla tai ei.

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos kommenteista ja mukava kuulla, että kanssasisaret kärsii samoista ongelmista..tai siis eihän se ole mukavaa, mutta on mukavaa etten ole ainut. ;)

Kaisa kirjoitti...

Ihan sitä samaa odotellessa..Jospa se lumi jouluks ehtisi niin vloakin tulis,energiaakin ehkä..

Teija kirjoitti...

Samoilla linjoilla; märkää, pimeetä, kuraista, liian vähän valoa kuvaamiseen, puhti pois.. Mutta kuule, kevät alkaa heti kohta pian jo joulun jälkeen! :)

Katja kirjoitti...

Kuraa ja märkää täälläkin. Kodinhoitohuoneen matto on viikossa mennyt ihan mustaksi :) Kurahousut ja saappaat on pakolliset joka ulkoiluun.

Valoa kiitos tännekin!