sunnuntaina, syyskuuta 27, 2009

Aikaansaannoksia

Kaunis viikonloppu ja ihania syyskelejä. Eilen lasten kanssa haravoimme monta isoa kasaa lehtiä - turhaa kenties, puissa vielä paljon lehtiä ja tänään oli taas sen näköistä kuin ei olisi haravoitu ollenkaan. Tänään aamupäivän ulkoilu suoritettiin "metsässä" kuljeskelemalla, pojat keräsivät risuja ja keppejä ja juoksivat kilpaa kiljuen - kaikkea päätöntä ja mukavaaPuotiin on ilmestynyt paljon uusia leluja - helistimiä ja ötököitä uusissa väreissä, ihania syksyisiä sävyjäTänä viikonloppuna on ollut valtava tarve ommella kaikenlaista, ötökät sain valmiiksi eilen iltapäivällä ja illan mittaan valmistui vielä kasa sydämiä. Oli ihan pakko saada tehdä jotain noista uusista nauhoista ja pitseistä. Mä rakastan ompelemista - ainut huono puoli on, että hukumme itse ompeluksiin ja sukulaistenkin kodeissa sydämiä roikkuu jo siellä sun täällä - joten sydämetkin näpyttelen Puodin puolelle myyntiin tämän päivän mittaan. Mutta nyt K-A-H-V-I-A
Aurinkoista sunnuntaita,

8 kommenttia:

 1. Minäkin keitin kahvia ja opiskelujen lomassa päätin tulla ihanaan blogiisi :). Mikä sen parempaa kuin ihanan blogin lukeminen ja katseleminen sekä kupillinen kahvia.

  Tiistaina aamupäivän aikana blogiini ilmestyy postaus jossa olisi sinulle kaksikin asiaa :). Käy kurkistamassa tiistaina!

  ps. ihana sadepuku pojalla!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Hipsu! :)

  Ahaa..pitääpä yrittää muistaa tuo!!! :D

  VastaaPoista
 3. Kahvittelemaan minäkin lähde.Mutta meinäsin mennä sinne omaan IHANAAN aittaani nauttimaan tunnelmasta.

  VastaaPoista
 4. Nuo kurahousut on kyllä tosi ihanat!
  Niinpä tosiaan taidat rakastaa ompelemista.Kivoja juttuja siitä intohimosta on syntynytkin :)
  Kahvikahvikahvi on jotain niin ehdotonta!

  VastaaPoista
 5. Unohtuipas kirjoittaa tuohon *hups* että ajastin sen lähetyksen ja laitoin sen lähtemään tiistaina klo 10, mutta joskus ne ajastetut saapuvat vähän myöhässä :D. Tästä syystä siis tiistai, mutta jos en muista silloin laittaa kommentissa blogiisi, niin toivottavasti sinä muistat kurkistaa :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kannustavista kommenteista! :)

  VastaaPoista
 7. Noin - nyt on kaikki sydämetkin puodissa! :)

  VastaaPoista
 8. Heippis ja hyvää maanantain aamupäivää! Julkaisinkin jo sen postauksen minkä piti ilmestyä vasta huomenna :). Täten blogissani on jo nyt postia sinulle :)

  VastaaPoista