torstaina, elokuuta 20, 2009

Spice Up your life

Nyt on Nagat kuivattu ja säilötty. Onneksi kuopus syö soseita, päivässä menee purkillinen hedelmäsosetta puuron kera. Tuo rusettihärdelli varmaan lähtee hyvin pian tuosta kun mies alkaa käyttämään chilejään kokkauksissa, mutta onpahan hetken nätti purkki

Siivosin samalla maustekaapin, roskiin meni moooooonta maustepurkillista. Vai olisko joku kaivannut juustokuminaa parasta ennen-2004 tai roseepippuria parasta ennen-1999? Järkyttävää miten niitä purkkeja jää aina jonnekin taakse piiloon. Nyt pitäisi vaan ostaa uusi Herbamare, pizzamauste ja tavallista pippuria myllyyn, ai niin ja currySoosit järjestyksessä kaapissa..
..osa säilyy jääkaapissaJa sitten jotain makeampaa; Kuorin ja pilkoin kolme rasiallista nektariinia ja yhden ananaksen (onneksi K-Supermarketissa on hedelmät halpoja). Nyt on hedelmien vuoro hypätä kuivuriin. Kaikkea pitää kokeilla - toiveissa on saada terveellisiä ja makeita "karkkeja"
12 kommenttia:

 1. Ollaanpa siellä oltu tarmokkaita :)

  VastaaPoista
 2. Oi minäkin haluun tuollasia terveellisiä karkkeja! ;)
  Kaupasta ostettuna valmiina hintaa on aikas paljon.. Pitäis kai sitten hommata sellanen kuivuri. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos visiitistä ja kivasta ideasta naulapurkiksi!

  Noita kuivattuja hedelmiä pitää kyllä kokeilla laajemmalla skaalalla! Aikaisemmin olen kuivannut vain oman pihan omenasiivuja, omppusipsit on meidän prinsessan suurta herkkua!

  VastaaPoista
 4. Meidän miehillä on samanlainen maku! Oma miekkoseni katseli kanssa K-Supermarketista noita chilejä mutta päätyi siihen ettei ota. Meillä kuitenkin tuo pieninkin syö samaa ruokaa ja vois tulla noilla ruuat vähän liian tulisiks... Samaa Pain-kastiketta meiltä löytyy! (Itse en ole niin kovasti tulisen perään, Tabascoa käytän...)

  VastaaPoista
 5. Teilläkin harrastetaan chilejä :) Mun mieheni on kasvatellut niitä vuodesta 2002, tänäkin vuonna on kasvari täynnä eri lajikkeita. Lapsia varten myös niitä ihan mietoja ja herkullisia.

  VastaaPoista
 6. theSiren, heh juu kasvattaahan tuo minunkin mieheni..nyt on esim. BolivianRainbow jne..mutta kun ei oikein tuota puutarhurinvikaa ole meissä kummassakaan.. ;) Miehelle pahin vika taitaa olla se, että se unohtaa chilinsä joskus piiiiiitkäksi aikaa, että jaa pitäskö niitä kattoa miten ne jaksaa.. :D Ainoat jotka on tuottanu jotain on Habanero, johon tais tulla 1-2 palko ja sitten Ravitti johon on tullu muutamia. :)

  VastaaPoista
 7. Siivottu on aina jotenkin niin nätin näköistä,eikös ookkin mukava katsella kun on saanut putelit ja purnukat järjestykseen :)
  On huomattu juu että päivämäärät tuppaa vanhenemaan.. :D

  VastaaPoista
 8. Virva, mä luulen kyllä että ei ihan 99 vanhaa noissa oikeesti ollu - ehkä on vaan joskus lisätty purkkiin uutta ja ei oo merkattu uutta päivänmäärää. ;) Mä asuin kotonakin vielä vuonna 99. :D Tais olla jotain äitin tai mamman vanhoja purkkeja.. :D

  VastaaPoista
 9. Mun maustehylly on kuin pommilla lyöty:( Kaikki sikin sokin. Asialle varmaan pitäisi tehdä jotain!!

  VastaaPoista
 10. Ne menee yllättävän nopeesti sotkuun ja vanhaksi.. :/

  VastaaPoista
 11. Minäkin heitin pois vanhaksi menneitä mausteita muuton yhteydessä paljon :D Harvoinpa niiden päivämäärää tulee tarkastettua ennen kuin tarvitsee ja samalla huomaa, että ai, tää onkin vanha!

  VastaaPoista